Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dårlig form, men SULTEN som et uvær!! | MinMatgaleVerden

Dårlig form, men SULTEN som et uvær!!

Er det bare jeg som er sånn?
Sulten som en ulv,
uansett så dårlig form jeg er i.

Jeg kjente det i går.
Etter tidlig-trening var jeg helt ferdig.
Ikke ferdig som jeg pleier å være etter trening,
men skikkelig skikkelig trøtt.

Dagen gikk på et vis,
på Fretex og leverte inn klær, tok min mor med på handling,
hjem, bake brød og skillingsboller,
innimellom hvile litt på sofa,
før jeg gikk til min mor for vask og fredagsvin.


Hjem, laget pizza til Gubben.
Klokken var 21 var jeg ferdig!
Fint ferdig!

Etter 11 timers søvn,
med litt hosting og harking,
våknet jeg med rennende nese, hodepine og hoste.

Men altså, nå har jeg gått klar så mange forkjølelser som har herjet her i heimen,
så denne får jeg ta.

«Heldigvis» er det et forrykende uvær ute.

For jeg blir inne.
Jeg har smurt meg med Timian og Sitron.
Skal spise styrkende, sterk linsesuppe.

Og så skal jeg bli frisk igjen.

Det merkelige er jo at jeg har hatt en sånn umenneskelig apetitt disse dagene.
Jeg er stadig sulten.
Nå og, enda så dårlig form jeg er i,
så er jeg sulten!
Veldig sulten!

Og uansett hvor dårlig jeg er,
så klarer jeg liksom å få til noe god mat….

Den er litt rar denne kroppen min,
men jeg får nå bare gi den mat da.

I kveld er det mulig at et glass iskald hvitvin kan gjøre godt for en sår hals og….
Jeg tror på å drikke mye kaldt,
så bakteriene i halsen ikke får lyst å blomstre opp.
Fortrinnsvis kaldt vann da,
men altså, det er jo lørdag, og jeg skulle egentlig drikke bobler med husmødrene….
Det tror jeg ikke skjer.
og da behøver man jo litt trøst, synes du ikke?

Har du styrt klar vinterforkjølelsen?

7 hendelser på “Dårlig form, men SULTEN som et uvær!!”

  1. Måtte le av dette, for du er ikke alene om det. Andre blir syke og spiser som spurv i dagesvis og sier etterpå når de er friske at det var jo en fin slankekur. Mens jeg er som deg, sulten og føler liksom at ved å spise så blir jeg fortere frisk. God bedring og god helg i vinden!

  2. Du herlige altså 😀 Skjønner at formen har sunket under pari. Men jeg fikk en slags merkelig følelse av at en så energisk og spill levende person som du, så må energien kanaliseres en eller annen vei. Så orker den ikke kanalisere energien utad, så blir innad.. altså.. sulten 😛 Nå rota jeg meg helt bort her… jaja.. skitt au.. det er helg 😀

  3. Så koselig med fredagsvin sammen med moren din ..ogsuppa og baksten…nam ! Kanskje ikke sååå matlyst om jeg er forkjøla..men når jeg har smerter må jeg liksom spise noe i ett sett for å få tida til å gå.. God bedring og fin helg videre <3

  4. jeg har styrt unna forkjølelsen selv om att jeg delte seng med en som hostet døgnet rundt i over en uke :=)
    difuseren gikk hver dag med oljer som dreper bakterier,jeg var ikke nådige hi hi ,heldige du som har matlyst da,siden min opperasjon 6 desember har jeg slitt med magesjau ,får ikke snudd denne magen skikkelig ,så nå hvet jeg snart ikke hva jeg skal spise,mannen lager seg pizza nå ,tror jeg tar en enkel salat med litt reker i eg

    1. Ja lenge siden jeg og har vært forkjølet, selv om de andre har vært ofte, oljene har tatt knekken på det meste, men ikke denne. Uff, så kjedelig når ikke magen er på plass, Men reke-salat høres godt ut da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.