Påskedessert med appelsin.

Denne desserten er perfekt til påske.
Med de gule appelsinene og den fantastiske smaken!

Appelsiner og karamell smaker nemlig vidunderlig sammen.
Og for å lage denne behøver du bare 2 ingredienser.
Appelsiner og sukker!

Dessuten er dette en dessert du kan variere bruksområdene med:

Den kan serveres helt enkelt med litt pisket krem,
og noen hakkede mandler .

Til is, sammen med karamelliserte mandler.
Eller til is med en sprøstekt iskjeks/krumkake til.

Men den er også HELT nydelig sammen med pannekaker.

Gjerne en kule is her og altså.

Og så holder den seg fint i kjøleskapet,
står klar når du har lyst på litt dessert.

Jeg hadde lyst på dessert flere ganger i går….

Oppskriften hadde jeg allerede på bloggen:

Oppskrift: Appelsiner i Karamellsaus.

Og den kan anbefales.
Vil du se fremgangsmåte ligger den på
Instagram: Min matgale verden – høydepunkter : appelsin.

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.