Denne osteiskaken er en vinner på kakebordet i vår familie.
Den er nydelig på smak og konsistens, og så er den utrolig enkel å lage.
Denne passer og godt å lage sammen med andre kaker som inneholder eggehviter, som mini-pavlova eller marengsrullekake. Så får du brukt hele egget på en gang!
Her vil jeg og anbefale å lage dine egne digestivekjeks, det er veldig enkelt og de er veldig gode å spise som de er, eller med brunost på og 🙂
Oppskrift på hjemmelaget digestivekjeks
Osteiskake
ca 8 digestivekjeks
3 dl kremfløte
1 ss vaniljesukker
1 pk philadelphiaost, 200g
2 dl sukker
3 eggeplommer
Pisk kremfløte og vaniljesukker til en myk krem
I en annen bolle pisker du egg og sukker,
tilsetter så osten og pisker videre til en glatt masse
Tips! Ta ut kremosten noen timer før og la den stå i romtemperatur, så blir den enklere å piske.
Knus 3-4 digestive kjeks og ha de i en smurt form
Jeg bruker en paiform. (og du behøver antagelig ikke å smøre formen med smør, jeg har bare alltid gjort det…)
Hell den fantastiske blandingen over,
og strø 3-4 knuste kjeks oppå blandingen og.
Deretter fryser du kaken i minst 5 timer.
Pynt gjerne med litt bær, da kaken er rimelig kjedelig i sitt utseende,
men absolutt en vinner på smak!
#osteiskake #iskake #oppskrift #ostekake
Ser helt nydelig ut. 🙂
Takk. Denne er enkel og veldig god💕