Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Live blogging fra Alternativmessen | MinMatgaleVerden

Live blogging fra Alternativmessen

Nå sitter jeg og venter på et foredrag.  Jeg er på alternativmessen! Akkurat hva dette foredraget skal handle om vet jeg ikke helt…. Det skal øke mitt klarsyn og intuisjon.  Håper jeg. Spennende er det i hvert fall,  å gå på noe man ikke helt vet hva er. Alene er jeg og, men det liker jeg i grunnen.

Er jeg egentlig en ensom ulv?  Jeg liker mennesker,  men du verden så godt det er å være alene og.

Og her er hva som skjedde: Inn kom en trønder. Han hadde bart. Han hadde sorte mokkasiner…

Og joda, det var interessant det han fortalte,  men han var ikke den aller beste til å fortelle… Jeg ble veldig trøtt i øynene og fikk flashback til barnehagen og noen av de tunge foredrag jeg har lidd meg gjennom…

Jeg lærte en jordingsteknikk, pusteøvelse, men altså….gjeeeesp!

Nå skal jeg på nytt foredrag. Håper dette blir knall!

Snart tilbak,  live blogging fra alternativmessen her altså. 1457704723082-1880621406

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.