Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Oppsummering, årets alternativmesse. | MinMatgaleVerden

4 hendelser på “Oppsummering, årets alternativmesse.”

  1. tror deg når du sier dette må oppleves for å skjønne )) men det virker som en hyggelig opplevelse iallefall,utifra alle dei 3 siste innlegga dine )

  2. Det finnes alternativmesser her jeg bor også, – jeg har ikke gått på noen ennå men kunne vært spennende! Jeg har litt tro på det, bl.a. det med krystaller osv. Jeg klarer å finne vann ved hjelp av ønskekvist, og det er jo også litt alternativt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.