Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Påskemagen 2016 er herved lansert! | MinMatgaleVerden

Påskemagen 2016 er herved lansert!

God morgen.

Påsken nærmer seg og påskesnopet flagrer løst i Bakkely.

Det er godt vi ikke skal delta i Bikini-fitness.
(Ja jeg da, Gubben hadde neppe fått innpass i bikini-fitness,
han hadde i hvert fall ikke fått komme hjem igjen om han fant på noe sånt!)

Og det er godt det er lenge til sommerkroppen 2016 skal publiseres på stranden!

For når jeg kikker ned på min egen mage
DSC_0049

Så har navlen helt forsvunnet den!
Melkehvit og bulkete titter magen litt beskjemmet opp på meg,
den har tatt påskeferie!

Den er blitt den koselige magen,
den som har plass til både vin og påskesnop.
Hver dag!

Og navlen,
som har gått i hi,
den får bare være der inne,
vi kan jo håpe den titter frem igjen frempå sommeren.

Påskemagen 2016 er herved lansert!

Ha en løssluppen dag!

#påske #mage #2016

4 hendelser på “Påskemagen 2016 er herved lansert!”

  1. Ja, jeg skal ikke våge meg på å vise MIN en gang 😀 For den er virkelig et sørgelig syn om dagen…for den har ikke fått lide bare i PÅSKEN liksom…. Ha-ha… Nei, her blir det knekkebrød og gulrøtter resten av påsken….og kanskje EN kokosbolle til kvelds 😀 hi-hi Deilig med fri hvertfall, har lyst på en gå-tur til og med 🙂 Klemmer med innestengt mage 😀

    1. Du som er så flink og ikke spiser sjokko lengre har sikkert en helt fin mage! Og knekkebrød og gulrøtter…nei nei nei, påsken skal jo være møre kjøttstykker og fete sauser…. 😀

  2. he he ikke så helt ulik min mage ,det verste for meg er jo att jeg har spist 0 snop siden nyttår og bare tenkt sundt og trent,men den er der alikavel den magen,bare att 8,5 kilo er borte vekk ,bare ikke magen.
    Men vi har da født mange barn sier jeg til meg selv ))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.