Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Påskebadet 2016. Bildebevis! | MinMatgaleVerden

Påskebadet 2016. Bildebevis!

Så var det gjort.
Påskebadet 2016!
I strålende sol sto vi på kaien og poserte villig vekk for alle fotografene!

IMG_8255
Og som dere ser….den midterste broren var det ikke mye med,
tynn og skral.. minnet mest om en hest som sto der i midten av oss.
Og det ble altså bare to som hoppet i sjøen
IMG_8259
Pent antrukket gikk vi i vannet,
ja,
jeg HOPPER jo ikke!
Jeg hadde tross alt nyvasket hår å ta meg av,
og det gjorde jeg altså med en pen hatt.
Min bror fikk også pen hatt,
og den midterste broren,
han som ikke engang orket å innfinne seg på bryggen,
fikk altså hestehodet!
Hadde han badet skulle han fått den stilige cowboyhatten!
IMG_8261
Gradene var ikke mye å skryte av, men 5 grader er nå 5 grader!
IMG_8263
Gubben og Guttene var på fjorden og fisket.
De hevdet at skriket mitt kunne høres over hele Vabø!
Det er godt mulig.
Jeg skal ikke lyve, jeg skrek og trodde et øyeblikk jeg ikke fikk puste.
Aldri har jeg vel svømt så fort!

Men når jeg sto på kaien etterpå,
og hoppet opp og ned med adrenalinet brusende rundt i kroppen.
Da var det deilig!
Så utrolig deilig!

Jeg melder meg herved på tradisjonen min eldste bror har holdt på med et par år,
påskebad må til!
Og til neste år blir vi kanskje flere?

Ha en badeglad dag!

Ps. Takk til årets fotografer!
Uten fotografiske bevis hadde jeg neppe gjort det.

8 hendelser på “Påskebadet 2016. Bildebevis!”

  1. Ja, herremin, hva skulle du hoppet i vannet etter uten bildebevis?? 😀 ha-ha.. Nei..Jammen meg så dere fine ut FØRST, men man ser litt panikken i øynene når dere er i svømmen 😀 He-he. Sier jeg som sitter her varmt under pleddet…Tøffa <3 Klemmer vaaarme klemmer <3

  2. Hahahahaha du gjorde det ! Friskusen 😀 Den største anstrengelsen er å komme seg utti og så er den neste å overleve og så blir det deilig i kroppen etterpå. Jommen sa jeg smør, det er sprekingene det der. Gratulerer med påskebadet 😀 og good klæm <3

    1. Ja utrolig deilig følelse i kroppen etterpå. Helt riktig resonnert 🙂 Takk 🙂 klemmer<3

  3. Gratulerer med vel gjenomført påskebad! Og jammen ser det ut til at du var først uti også 🙂 Du er en skikkelig tøffing! Antrekket var også utrolig,så bra med hatt på. Skal jeg noen gang påskebade så må det være på en øy med sol og varme 🙂

    1. Takk:) Ja antrekket må jo stemme, hehe, og greit å ikke bli våt i håret 😀 Tja, hvem vet hvor vi er neste påske 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.