Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 La det aldri skje igjen! | MinMatgaleVerden

La det aldri skje igjen!

God morgen.

Stakkels Jim! (Kim Larsen)

Denne sang kom til meg i forrige uke.

Jeg husker den så godt fra min ungdom,
da Kim Larsen var med på hver eneste fest,
og allsangen ljomet.

Er det noen tekster som sitter som spikret så er det Kim Larsen sine!

Nå var det hverken Kim Larsen eller allsang som fikk meg til å tenke på «Stakkels Jim».

Men en av strofene i sangen går :

La det aldri skje igjen!

Og det var de ordene jeg tenkte,
da jeg hamstret ikke mindre enn 4 forskjellige røde hårfarger på Vita,
etter å ha lett både her og der etter rød farge!
IMG_8968

For når etterveksten er så markant grå,
at jeg måtte gå med lue ute og fikk kommentarer fra ungdommen inne,
kan man bare konkludere med den setningen:

La det aldri skje igjen!!

Ha en hårfin dag!

 

4 hendelser på “La det aldri skje igjen!”

  1. He-he, ja men nå er det full rulle med rødt hår framover hvertfall 🙂 Jeg skal gå for rødt i lang tid framover 🙂 Nå er det snart fargetid for meg også nemlig… Men det får bli etter denne uken, for her er det full rulle med elever, og gul parykk om dagen 😀 Hvertfall EN time 😀 Håper dagen din har vært bra 🙂 Klemmer <3

    1. Ja vips har man gått for langt og etterveksten kommer og tar oss, hehe. Rødt her og, ingen andre planer nei! <3

  2. det var en av grunnene til att eg gikk over til natulig look ) håper du blir fornøgd med rødfargen da,siden det er 4 forskjellige du har valgt

    1. Ja det er et styr når man venter for lenge… Kjøper stort sett alltid den som er på tilbud jeg, og her var 4 stk på tilbud, så da ble det de, hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.