Her vokser rabarbraen så det står etter.
Og her er den blitt til en deilig kompott.
Nydelig servert til pannacotta, eller med mascarponekremen som vist øverst.
(Kommer oppskrift på den i morgen)
Eller server den som den er, med fløte/vaniljesaus eller vaniljeis.
Helt himmelsk.
Oppskriften er inspirert av bladet mat og vin
Rabarbra og jordbærkompott
400 g rabarbra i biter
200 g jordbær, gjerne frosne
ca 2 dl sukker (Minsk litt om du liker en friskere kompott)
Ha alt i en passe stor panne og kok på mellomsterk varme, ca 20 minutter.
Ikke rør for mye så alle bitene går i stykker.
Server den i alle mulige varianter, kan også brukes som fyll i sukkerbrød.
Eller med denne fantastiske kremen, som kommer oppskrift på i morgen.
Enkel med fløte, guttenes favoritt.
Eller altså til PannaCotta
Smaken av sommer….
#rabarbra #kompott #jordbær #oppskrift #dessert
Det skal jeg jammen prøve vi har jo rabarbra, og den er veldig god nå, flotte bilder.. :)) Leste forrige innlegg også, så bra jobbinga ble en fin opplevelse» tross alt» <3<3
Her har vi både rabarbra og jordbær etterhvert, så dette skal jeg prøve, – jeg har ikke tenkt på at det går an å blande de.?
S[ bra. Perfekt sammen de to