Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Brukte truser i grøftekanten. | MinMatgaleVerden

Brukte truser i grøftekanten.

God morgen.

Jeg var på tur i går, langs veien, for etter at min søte venninne postet bilder av stor og fet hoggorm på fb, følte jeg ikke for å gå i skogen.

Neida, bildene var hjemmefra og jeg er på hytta, men hjelper det? Nei!

Og så går man der da, med nydelig natur på alle kanter.

DSC_0393

Men hva fanger min oppmerksomhet?  Jo, ting som ligger i grøftekanten!

Og når man først passerer en boks snus

DSC_0396

Så et papir fra et bind

DSC_0395

Og deretter en GODT brukt truse….

DSC_0394

Ja da er fantasien allerede på høygir og lager de dramatiske historier om hvordan mannen med snusboksen og damen som hadde mensen absolutt måtte ha seg litt langs veien når de var på vei hjem fra fest. Ha seg så kraftig at trusen ble liggende igjen!

Eller kanskje snusdamen som var på vei hjem fra fest, godt på en snurr, bestemte seg for å skifte bind langs veien. Det gikk ikke så bra, og hun måtte kaste hele trusa til slutt. Blodspor kunne anes i asfalten…. Eller var det fantasien som så dem kanskje…

Vel, det er sommer sol, og har du prøvd å skrive en beskjed mens du går, uten briller i strålende sol?

Da må man og ta i bruk fantasien for å forstå.

Jeg skulle fortelle min bror at vi var på vei ut med doruller til ham, høre om han var hjemme, jada, vi har fremdeles kottet fullt av doruller, kom og kjøp, de er på salg!!

Meldingen jeg sendte ble imidlertid sånn:

Dorukker på cei. Hjemme!

Han skjønte ikke så mye.  Hva er dorukker,  hvor er «på cei» og et utropstegn bak hjemme gir jo en helt annen mening.

Men altså, hvem bryr seg i strålende solskinn og varmt vær?

Ha en fantasifull dag.

6 hendelser på “Brukte truser i grøftekanten.”

  1. hahahahahahaha eg hadde hundevakt da eg var bortreist og de meldingene hun skrev må ha vært etter flere flasker vin 😀

    ha en strålende søndag <3

  2. Haha, for en herlig fantasi du har! Begge deler kunne jo gå an da, og litt på en snurr uansett for man legger jo ikke igjen bind og truser i edru tilstand, hehe.

  3. Blir morsomme historier av ting langs veien ja? 😀 Jeg kan ikke skrive NOE jeg på sms uten briller 😮 heeelt umulig. Håper du koser deg på hytta da. Gleder meg til du kommer hitover 🙂 klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.