Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Med kontroll over fjernkontrollen! | MinMatgaleVerden

Med kontroll over fjernkontrollen!

God morgen.

Noe svært uvanlig hendte meg i går kveld.
Jeg var kommet på plass i sofaen,
hadde prøvd litt på enda en skikkelig vrang sudoku,
ivrig etter at jeg tilslutt klarte den forrige!
Kikket litt på nettet,
fant ut at jeg ikke hadde NOEN serier å se på for tiden,
prøvd å finne bakeprogram,
da Gubben plutselig forkynte at han tok en tur opp på en fotballbane.
(Ingen bombe det)
DSC_0182

Jeg satt igjen med hele fjernsynet OG fjernkontrollen!

Du hendelse!

«Nå kunne jeg jo kikke litt på den der livsstil-kanalen, de svenske kanalene, og kanskje noen av de engelske sendte bakeprogram!» tenkte jeg.

Det dumme er bare at når man ser på tv så sjelden,
vet man jo overhode ikke hvor kanalene befinner seg.

Jeg måtte bla.

Og bla

Og bla!

Når jeg endelig kom forbi alle de vanlige, de svenske, som ikke viste noe jeg ville se, FIRE barnekanaler, og en ueeeendelig rekke sport premium kanaler, (jeg skjønner jo hvorfor det er «Gubbens tv») kom jeg til livsstilskanalen, som overhode ikke viste noe jeg ville se.

Jeg bladde videre, gjennom et mylder av lokal-kanaler, som alle viste samme program, og fant noen engelske, men ingen med mat,
bare Trump som la ut om seg selv og hvor bra han var, og hvor dårlig Clinton-damen var, gammelt nytt det der, enda mer sport, filmer, og før jeg visste ordet av det bladde jeg frem nrk, tv2 og hele rukkelet igjen.

Jeg var kommet rundt.

Og jeg kunne konstatere at vi hadde aaaaaaltfor mange kanaler,
og at det tar aaaaaaltfor lang tid og sitte sånn og bla seg igjennom.

Hele kvelden gikk jo med til å bla!

Jeg fant slutten på en masterchef jeg fikk sett,
og jeg så kokken lage en interessant saus i fire stjerners middag.

Ellers må jeg si at kvelden med tv var en skuffelse.

Og så klart,
et a-menneske som meg går jo glipp at de beste programmene,
for de starter når jeg sover!

Takke meg til pc, netflix og nett-tv!

Ha en tv-fri dag!

6 hendelser på “Med kontroll over fjernkontrollen!”

  1. Hehe, ja man kan bla og bla og bla. Jeg liker best TV Norge og Fem, mannen liker best Discovery og junior NRK Super og Disney. Det blir nok junior som ser mest på TV og vi andre på PC/iPad. Før så slutta jo Disney kl 19, men nå holder den på til kl 23 og ikke alltid like lett å få han i seng til rimelig tid.

    1. Veeeldig mye tv for barn ja, men det er nå bare sånn det er blitt. Selv om kl 23 var rimelig sent for en barnekanal 😀

  2. det tar tid å bla ja,men på sommeren er det skjennerelt dårlig med tv programmer,mye er bare repriser,så dei fine kanalene begynner nok nå når alle skulane starter opp igjen )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.