Supersunne rundstykker! Glutenfrie.

Det er høst,
årets feriekilo skal av,
i hvert fall tidlig på dagen,
før umoralen tar over,
og da passer det fint med mettende, supersunne, hevefrie rundstykker.
Som i tillegg smaker skikkelig godt!
IMG_9672Disse har jeg laget flere ganger,
så god er de,
og ikke minst, utrolig kjapp å lage!

Super-rundstykker.

250g cottage cheese
3 mellomstore egg
250 g store havregryn
1 ts salt
1 stor ts bakepulver
1/2 ts hel timian (kan sløyfes eller byttes ut med annen tørket urt)

Mos havregryn, salt og timian i en foodprocessor.
Hell over i en bolle og bland inn bakepulver.
Ha egg og cottage cheese i samme foodprocessor,
blend til en glatt masse.
Bland sammen og form rundstykker
Sett på bakepapirkledd plate, oppskriften gir plass på 1 plate.
Stek på 200* ca 15-20 minutter til de blir litt brune i kantene og på toppen.
Avkjøl på rist.
Kan gjerne fryses, super å putte i brødristeren! (hvis de er flate nok 🙂

Se bilder fra fremgangsmåten på min
«instagram-stories» i dag: Minmatgaleverden

#glutenfrie #rundstykker #havregryn #egg #cottagecheese #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.