Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 #fyllesyk | MinMatgaleVerden

#fyllesyk

God morgen.

Dagen derpå.
Når du kjenner fyllesyken velte seg i magen.
Når du lurer på om det hadde vært en god idè å bare spy litt.
Når sjelen er rufsete som et ekstra fluffy teppe….

Hva pleier du svare da om noen spør deg hvordan formen er?

«Neida, formen er fin den»

Det klassiske svaret.

Vel,
jeg tenkte litt på det når jeg gikk på tur,
for joda,
ut må jeg,
uansett hvor fyllesyk jeg er.

At jeg skulle stå i fyllesyken min.
Innrømme den.

Så ja.
Jeg er fyllesyk i dag.
Men vet du,
det var det verdt,
for jeg hadde det jæskla gøy i går.
Og den siste flasken med vin som ble åpnet,
den var jæskla god!
En kveld hos koselige naboer,
med litt for mye vin,
kan altså anbefales på det varmeste.

#fyllesyk

4 hendelser på “#fyllesyk”

  1. Ha-ha..tror jeg IKKE noe på 😀 At det er VERDT det… 😉 Joda..
    Men nå er det mandag og du er nok i strålende form igjen 🙂 God klem ut i mandagsmårran 🙂

    1. Haha, jo litt verdt det er det altså, det å lene seg tilbake, slippe løs, gjøre noe du vet du ikke bør gjøre, føle seg ung og hemningsløs igjen. Det ER deilig innimellom, men bare innimellom 😀 Jepps, strålende form kom på mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.