Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvem er jeg? Hun som stjal et kålhode? | MinMatgaleVerden

Hvem er jeg? Hun som stjal et kålhode?

Jeg har vært på slang.
Husker du,
når vi gikk på slang i «gamle-dager» og stjal epler og pærer?

En gang,
men da var vi en hel gjeng,
stjal vi til og med et kålhode!

Det var på hytta,
og jeg husker vi sto i naustet og smakte på den ferske kålen vi hadde slanget fra «strilene»

Da var jeg ikke så stor,
mine brødre og gjengen var mye større.
Jeg og min hyttevenninne var med på «kjøtt og flesk» som det het før.
Så jeg var nok nesten uskyldig der…

Vel,
jeg har vært på «slang» hos min gode venninne Frodith.

Og jeg har stjålet dette bilde her og,
eller stjælt. For til helgen skal jeg til Oslo og besøke henne,
så jeg får øve meg litt på dialekten.
(Jeg skal noe annet og, mer om det senere i uken…)

Men, jeg stjal altså idèen som hun hadde stjålet fra en annen blogg-venn.
(Mye stjeling her i cyber-space)

Og den går så her:

På internett er jeg: Veldig mye, blogger og sjekker fb, instagram, snapchat, fitbit og e-post altfor mye antagelig. Eller, hvem sier egentlig at det er for mye?? Det er fremtiden. Jeg følger rett og slett bare med!

I familien er jeg: Veslejenten som aldri gjorde noe galt… Og i nåværende familie er jeg vel hun som ordner, lager mat og har kontroll.

På kjøkkenet er jeg: Mest mulig. Jeg elsker kjøkkenet!

På skolen var jeg: Stille og beskjeden

På jobb er jeg: Positiv og glad for å kunne lage god mat.

På fest er jeg: Høyt oppe og med på alt til klokken nærmer seg 12, da blir jeg hun med vann i glasset som gjesper og vil gå hjem.

På shopping er jeg: Hun som blir litt vill i blikket når det er «halv pris av rød pris.»Eller 70%.

På fritiden er jeg: På tur med Bonnie eller horisontal i sofa.
Litt om meg der altså.

#hvemerjeg?

 

6 hendelser på “Hvem er jeg? Hun som stjal et kålhode?”

  1. Artig å få vite litt mer om deg, – jeg har lest Frodith sin også. Jeg har ganske mye til felles med deg, men er ikke så glad i festing som deg, hihi. Ellers er jeg nok en mellomting mellom deg og Frodith når det gjelder kjøkkenet. Jeg er enebarn, og var stille og beskjeden på skolen (men ganske flink). Glad i shopping og salg jeg også.

  2. Så herlig, jeg så du hadde lagt til noen, de burde jeg hatt med også 🙂 Deilig å kunne stjæle litt, men kål ville jeg ikke stjælt 😀 klemmer <3

  3. Så herlig å få vite mer om deg. At du elsker kjøkkenet kom ikke som noen overraskelse akkurat, heller ikke at du er mye på nett 🙂 Men hva er egentlig mye? Du må kose deg med Frodith til helgen, tenker det blir mye latter og gode samtaler… og litt ablegøyer?

    1. Takk 🙂 Nei det kjøkkenet var vel ingen overraskelse 🙂 Jo takk for det, gleder meg og veldig, latter og gode samtaler blir det, og ablegøyer…..tja, nå fikk du meg til å tenke 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.