Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 La meg nå redde planeten da! | MinMatgaleVerden

La meg nå redde planeten da!

Har du sett disse på hotellrommets badeværelse:
Jeg blir like glad hver gang.
Så KLART jeg vil redde planeten!
Det er jo akkurat det jeg vil!

Så jeg dusjer og henger opp håndkle på knaggen igjen.

Men når «hjemmehjelpen»….hehe, jeg var vel ikke SÅ gammel…stuepiken….det heter sikker ikke stuepike heller!
Nå har jeg  sikkert fornærmet både hjemmehjelper og de som rengjør hotellrom.

Men i hvert fall, når jeg kommer tilbake har jeg fått nytt håndkle!
Likevel!
Jeg hadde jo hengt det opp igjen!
Jeg vil jo redde planeten!

Gjør jeg noe feil her?
For det er ikke første gangen det skjer.

Burde jeg lese det med liten skrift?
Da må jeg har briller!
Men å gå inn på rommet igjen for å finne briller og lese det med liten skrift skjer liksom ikke. Jeg har stort sett glemt hele planeten og hvorfor jeg skulle hente briller før jeg finner dem, så det er bare å glemme.

Jeg blir like trist hver gang jeg ser det rene håndkle.

Sukk, så redda jeg ikke planeten likevel da….

#filantropist

2 hendelser på “La meg nå redde planeten da!”

  1. Hehe, nå fikk du meg til å forstørre bildet og lese det med liten skrift. 😀 Jeg er så sjelden på hotell så denne har jeg ikke sett, men man skal henge det opp om man ikke vil at de skal bytte det ut, – så du har gjort helt rett. 😀 Det er nok de som jobber der som ikke kan engelsk. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.