Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Fargerik utfordring. | MinMatgaleVerden

Fargerik utfordring.

Fargerike bilder er noe jeg liker,
så en fargerik utfordring fra Frodith blir jeg med på.

Du får da et bilde med en farge et par dager fremover,
så får vi se hvordan jeg løser de forskjellige fargene.

Dag 1.

Blå/turkis
Disse turkise pulsvarmerne har Frodith heklet til meg.
De er så myke og gode å ha på,
og står i fin kontrast til mitt røde hår.

Må si jeg liker tanken på å være litt modell i dagene fremover…

#utfordring

 

5 hendelser på “Fargerik utfordring.”

  1. Hanne Beate

    Så godt du kler blåfarger, akkurat som Frodith. Gleder meg til å følge med på fargeutfordringen framover, – blir spennende å se dere i forskjellige farger! 😀

  2. Der var du i gang ja 🙂 SÅ herlig. Man kan løse dette på så mange måter, og denne var snedig. Kun et par pulsvanter kan bli ganske så spennende, og du fikk jo faktisk med BEGGE farger du 🙂 Jeg har styrt på i pausen på jobben i dag, egen fotograf, og ut å leke 😀 GLeder meg til å vise rød, i morgen, og grønn…Gul skal jobbes litt med i morgen 🙂 Jeg setter deg på linkelisten min som leges ut snart 🙂 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.