Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Celebert besøk endte med fyll. | MinMatgaleVerden

Celebert besøk endte med fyll.

Så var det over. Ministeren, ja, for det var en minister, har vært på besøk og reist igjen.

Ja på jobben altså. Hadde det nå enda vært hjemme hos meg, så hadde jeg kanskje fått litt medie-dekning. ?

Det ble nesten drama når han kom. For når han sto og snakket med noen av beboerne, kom Asko-bilen med alle varene våre. Og siden sjåføren vår var syk, kom damesjåføren kjørende feil vei. Hun freste opp hovedinngangen, og måtte snu den svære bilen foran ministeren og følge. Jeg TROR i hvert fall han sto der da. Dramatisk for meg var det i hvert fall.


(Paparazzie bilde gjennom vinduet)

Og så kom varene. Og jeg ble løpende ned og rydde varer, samtidig som jeg voktet spisesalen som en smed!

Tenk om han kom mens jeg var i kjelleren!

Tiden gikk og jeg voktet spisesalen mer og mer. Hvor lenge skulle han være her?

Men så plutselig, som en mannlig askepott var han borte!

Borte!

Og det sto jeg!

Ekstra pent sminket, godt oppkavet med høy puls og roser i kinnene.

Og så bare dro han!

Uten å se meg.

Jeg som hadde sminket meg ekstra helt siden tirsdag!

Uten å verdsette maten og dens betydning for god helse og rehabilitering av kroppen!

Helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Du som til og med er født samme år som meg.

Hvordan kunne du?

Jeg er knust!

Og her sitter jeg. I Hagen med vin.

Slikker mine sår og drikker bort sorgen.

Jeg som var så sikker på å komme i medias søkelys!

Vel! Bare rolig Bent Høie!

Jeg skal få min tid i media, bare vent, det kommer til meg rundt neste sving.

#prkåt

2 hendelser på “Celebert besøk endte med fyll.”

  1. Hi-hi, du da, er jo kjendis sjøl og greier 🙂 Og får garantert noe oppmerksomhet snart, de må da oppdage deg snart :-))) Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.