Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Frustrasjon over skatteetaten! | MinMatgaleVerden

Frustrasjon over skatteetaten!

God morgen.

I dag er det mandag,
og det må da være dagen for å øse ut litt edder og galle,
sinne og frustrasjon!

For jeg blir altså så forbanna.

Jeg tjener penger på den gamle bloggen min.
Jeg har tre annonser fra google der,
og de gir meg en inntekt på 4680,- kroner i året.

Så mye har man lov å tjene skattefritt, som hobby. Minst.

I fjor hadde jeg ikke ført dem i selvangivelsen,
og fikk brev om at «hey hey hey, her må du skatte»
Jeg betalte og så glad ut. Jeg burde selvsagt ført dem inn.

I år var jeg den ordentlige.
Jeg sjekket og fant ut at det skulle føres som inntekt,
med notat om at dette var en hobbybasert inntekt og ergo skattefri.

Jeg følte meg flink som fant ut hvordan det skulle gjøres,
dessuten lovlydig og snill som førte alt opp.
Jeg betalte mine tre tusen kroner i restskatt for resterende inntekt
og tenkte alt var greit.

Nå fikk jeg skatteoppgjøret,
med beskjed om å betale ytterlige 1,636 kroner til fogden.

Vel! Eh!

Har jeg ført pengene på galt sted?

Eller

Kan man overhode ikke tjene penger på blogg skattefritt?

Og hvorfor i he¤%#¤#» kan ikke skatteetaten lage en liten notat om HVORFOR jeg likevel må betale,
når jeg har laget notat til dem om at dette IKKE er skattepliktige kroner.

SLUTT å bare sende betalingsbrev,
UTEN forklaring.

Sånn at DE blir den store allmektige,
og jeg blir idioten som ikke skjønner noenting!

Kan vi ikke hjelpe hverandre LITT da.
For er du, skattefogden, KLAR over hvor mye jeg styrte med å i det hele tatt finne ut hvordan jeg skulle føre inn pengene.

For å slippe å skatte for dem.

Men noe har jeg antagelig gjort feil likevel.
Og jeg er ikke en gang blond!

Jeg skjønner jo at alt bare går gjennom et system og kommer ut igjen med restskatt etter restskatt.

Vel,
jeg får ta kontakt med skattekontoret da,
og finne ut hva det er jeg gjør feil.
Eller om all inntekt på blogg faktisk MÅ skattes for.

Ikke fordi jeg ikke skal betale,
for det må jeg nok bare gjøre,
men for å komme til bunns i dette innviklede skattesystemet!

Litt grugg på en mandagsmorgen.

#skatteetaten

5 hendelser på “Frustrasjon over skatteetaten!”

 1. tror jeg ville betalt vanlig skatt og heller fått igjen på skatteoppgjøret,men jeg er enige i att hos noen er skatte etaten streng når en ser hva noen får til skattefritt,livet er urettferdigt

 2. Hvis du slipper betale disse pengene blir eg imponert. Skatteteetaten regnet feil på 80 000 på meg ett år noe skatt og noe moms. Etter mye om og men fikk eg bevist at eg ikkje hadde fått inn varene ergo droppet de momsen ( vet det ikkje er samme sted,men dog),men skatteetaten kunne ikkje backe ut og innrømme at siden eg ikkje hadde handlet de varene og ikkje sku betale skatt av dem hadde eg heller ikkje solgt dem….ergo nektet de meg kravet på 40 000 fordi eg ikkje kunne bevise eg ikkje hadde tjent dem svart.
  hallo?
  Eg betalte avdrag ned på skatten og da min far gikk bort, betalte eg alt -kontant og fikk kvittering. Etter noen mndr fikk eg 4700 tilbake grunnet for mye innbetalt i skatt av de eg betalte kontant.
  2 år etter fikk eg 11 500 igjen i juni, eg var så glad -det året var det smalt altså……men da pengene kom var det 5500 og da eg spurte hvorfor de hadde trukket 6000 sa de eg hadde skylt 1100 i så mange år at med renter ble det 6000,. ????????!!!!!!
  Hva de 1100 var fikk eg aldri svar på
  Uansett eg ba om et kontonummer hos dem -da spurte de hva til svarte eg fordi de hadde høyere renter en banken og eg ville spare hos dem. Vet jo at humorgenet MÅ mangle når de søker på jobb sånne steder, men alikevel 😛

  lykke til vennen, de forklarer seg sjeldent

 3. Herre gud så teit, og du er jo flink pike og alt, og prøver å få ført opp riktig. Det enkleste er å ikke gjøre NOE ekstra liksom…da blir det veldig greit på selvangivelsen og man får igjen penger 😀 Nå kommer jeg på besøk i andre leiligheten , bakrommet 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.