Laks i curry. Alt-i-ett middag som varmer.

Mandag er fiskedagen for mange.
Selv om kjøttfri-mandag  også er blitt en hit.
Her får du en varmende. spicy fiskerett.

Enkelt og greit med alt-i-ett

LakseCurry med poteter! (3 personer)

Litt olje , rapsolje e.l.
1 rødløk (eller gul)
1/2 fersk chili
1 ss curry madras (mild karri, eller vanlig karri)
1 ss gurkemeie
1 ss cumin

2,5 ss hvitløk/chili/ingefær-mos (eller 1 ss revet hvitløk, 1 ss revet ingefær og hele chilien brukt over)
1 ss tomatpurè
500 g hakkede tomater (+ en skvett vann til å skylle av esken med)
250 g kokosmelk
ca 1-2 ts salt

ca 4 Asterix poteter (eller andre kokefaste poteter)
250 g laks i biter

Finhakk løken og stek den myk i litt olje,
ha i krydderne og chilien og la det frese godt sammen
Ha i tomatpure og hvitløkspasten, bland godt og la det frese litt på mellomsterk varme

Hell over tomatene og kokosmelken, smak til med salt.
Legg i poteter og legg på lokk. Kok til potetene er møre
Ha i laks i små biter , skru av varmen og la trekke noen minutter til laksen såvidt har trukket igjennom .
Server i skål med gaffel. Bryt poteten i biter og nyt poteter i curry…med laks!

Dette var dagens middag altså. En «spica» fiskemiddag!

#oppskrift #laks #curry #poteter #middag #middagstips #hjemmelaget #alt-i-ett #altiett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.