Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sjokolade, peanøtt og krem. Trippel-pudding. | MinMatgaleVerden

Sjokolade, peanøtt og krem. Trippel-pudding.

Kom over denne lekre saken på gamlebloggen min:

Nydelig dessert….

Peanøtt, sjokolade og krem!
En uslåelig smakskombinasjon!

Tripppel pudding!

4 porsjoner

Peanøttpudding:
0,5 dl lyst brunt sukker
1 ss maizenna
1/8 ts salt
2,5 dl helmelk
0,62 dl kremfløte
1/4 vaniljestang (kan utelates)
0,62 dl peanøttsmør
1 ts vanilje ekstrakt

Sjokoladepudding:
0,5 dl lyst brunt sukker
1 ss maizenna
1 ss kakao
1/8 ts salt
25, dl helmelk
0,62 dl kremfløte
1/4 vaniljestang (kan utelates)
1 ts vanilje ekstrakt
60 g lys kokesjokolade, hakket

Topping:
1,25 dl kremfløte
1,5 ss melis
1/2 ts vaniljeekstrakt


Bland sukker, maizenna og salt, rør i melk og fløte. Splitt vaniljestangen,
ha frøene i fløteblandingen og kok opp, rør om da og da,
bruk middels varme så det ikke koker i bunn. Teflon er bra.
La simre (akkurat på kokepunktet) et minutt, rør godt
Puddingen tykner nå, ta av varmen , rør i peanøttsmør og vaniljeekstrakt

Hell i 4 serverings-glass, og sett kjølig uten å dekke dem til.

Begynn på pudding nr to. Bruk samme fremgangsmåte,
etter oppkok og simring rører du i ekstrakt og hakket sjokolade, rø rtil sjokoladen smelter.

Ta ut puddingene, hell sjokopuddingen forsiktig oppå, litt og litt….
La avkjøle litt og dekk til.
La gjerne plastfolien dekke nedtil toppen av puddingen,
du unngår da snerk.
Sett kjølig 3-4 timer

Pisk kremfløten stiv sammen med melis og vanilje.
Hakkk gjerne litt sjokolade til pynt.

Utrolig god!
Hele familien i Bakkely var begeistret!

#pudding #sjokolade #peanøtt #krem #dessert #oppskrift #godt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.