Verdens beste iskjeks!

Jeg har ikke smakt bedre iskjeks i hvert fall!

Og når de i tillegg er veldig enkle å få til,
så har du en vinner!

Iskjeks.

3 dl hvetemel
1,5 dl vann
1,5 dl sukker
100 g smeltet smør
2 ss olje til steking. 

Bland sammen vann, mel og sukker, rør inn smeltet smør til slutt.
Røren skal være en mellomting mellom vaffelrøre og kakedeig, som halvsmeltet is!
Stek pent brune i krumkakejern .
Oppbevares i kakeboks.
Holdbare i flere uker.

Allergivennlig versjon: Bytt ut hvetemel med speltmel, og smøret med soya-margarin uten melk.

Glutenfri versjon: Bytt ut hvetemelet med glutenfritt mel. Hvis røren virker tynn, la den stå litt før steking. (event tilsett litt mer mel)


Fylles med alt hva hjertet måtte begjære.
Prøv et utvalg sauser HER

Godt på en søndag!

#iskjeks #glutenfri #spelt #oppskrift  #allergivennlig #verdensbeste

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *