Enkel og kjapp «jukse» aioli med chili. Chiliaioli.

Jeg lager min egen aioli fra bunn av.
Men av og til bruker jeg «jukse-varianten»
Den som er laget med kjøpemajones.

Supert om du har det litt travelt.
Her en variant med chili.

Den er veldig enkel!

Jeg bruker her en «jukse-aioli»
Klart det er best å lage den fra bunn,
men her får du altså jukse-varianten.

Chiliaioli

1 pose majones
1 fedd hvitløk
1 ts sitronsaft
1 ts dijonsennep
1/2 ts salt (kan utelates)
1-2 ts chilisaus (siracha, kjøpt i asiatisk butikk)

Ha majones, sennep, sitron og raspet hvitløk i en skål.
Garlic card gjør raspingen enklest.

Ha i 1-2 ts chilisaus
Sett i kjøleskap minst 20 minutter for å få frem smakene.
Kan brukes til nesten alt!

#godt #chili #aioli #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.