Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bobler i solen og hår i armhulen! | MinMatgaleVerden

Bobler i solen og hår i armhulen!

God morgen.

En oppsummering av helgen passer fint på en mandags morgen.
En mandags morgen der jeg suset rundt og helte pulverkaffe istedenfor filterkaffe i kaffetrakteren.
Det gikk bra.

Og hvor nattens merkelige, litt skumle og til tider HELT bizarre drømmer ikke  har sluppet taket.

Da er det godt å ha noe fint å henge hjernen opp i,
sånn at den kommer inn på rett kaffespor og glemmer drømmen om at noen hadde lagt fra seg en lapp som var myntet på meg, og det var ingen fin «mynt»

Det var så GØY å være på øl-festival.
Jeg hørte det var helt «insane» med køer lørdagen, ikke rart i det været!
Men da var vi reist på hytta, og spiste lunsj i det fri med nybakte rundstykker.
Og bobler litt utpå ettermiddagen.

På kvelden spiste vi det møreste hjortekjøtt!!
Og en rødvinsaus som hadde kokt inn i minst fem timer.
Det var så godt det!
Søndag reiste vi hjem,
og siden det var så strålende vær ble det lett bekledning da vi gikk for å se guttene spille kamp.
Og siden jeg var kommet litt i høst-stemning,
oppdaget jeg på vei til kamp at jeg sannelig hadde kledd meg uten å tenke på at armhulene var gått inn i «høst-modus»
Ja du ser det ja??

Men altså, jeg er jo en feminist,
og da har man «lov» å være litt behåret både her og der.
Så da så!

Men, eh…..jeg sto ikke akkurat og jublet med armene i været heller.
Og før vi var ferdig kom det en sabla regnbyge,
vi var  altså mer kledd når vi gikk hjem fra kamp.

En fin oppsummering av en fin helg!

Har din helg vært fin??
Og bryr du deg med å fjerne hår i armhulen??

#helgen

3 hendelser på “Bobler i solen og hår i armhulen!”

  1. Så flott bilde av boblene og glasset, og den maten så ut som smakte helt nydelig! 😀 Jeg var i bryllup i helgen og fikk veldig god mat, og husket på i siste liten å barbere armhulene. Jeg gjør ikke det sånn til vanlig, for som regel bruker jeg t-skjorte/genser, men denne gangen syntes de. Ellers tror jeg ikke at noen legger merke til det, om man ikke flasher de helt da, hehe.

    1. Nei jeg er litt sånn jeg og, gidder ikke sånn til vanlig. Ååå, så koselig å være i bryllup! Hørte det var virkelig bryllups-boom i helgen, og et perfekt vær å gifte seg i da, i hvert fall her.

  2. Nei, armhulene.. Det har jeg kun gjort to ganger i hele mitt liv..pga bryllup.. Ellers kjører jeg feministstilen helt jeg 😀 Høres ut som en bra helg 🙂 Har kjøpt hotellovernattingen onsdagen nå ;-)klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.