Gluten- og laktosefri kake med bringebær

En nydelig liten kake,
luftig og lett,
søt med god smak av bringebær.
Og denne ble veldig godt mottatt på dagens teaterøving.

Oppskriften er min egen variant av Jordbærpikenes gode muffins og eplekake-røre.
Omgjort i liten format, og justert til hjemmebruk med litt mer smør enn orginalen.
Her også laget gluten og laktosefri.

Gluten og laktosefri kake med bringebær

100 g smør med kokos og rapsolje (melkefritt smør)
25 g rapsolje
125 g melis
125 g egg (2 store)
125 g glutenfritt mel (jeg brukte toro)
1/2 ts vaniljesukker
1/2 liten ts bakepulver

Hell i en liten form med bakepapir, strø over frosne bringebær
Stek på 165* varmluft ca 25-30 minutter.

#saftig #glutenfri #glutenfritt #laktosefri #utenlaktose #oppskrift #bringebær #enkel #jordbærpikene #hjemmelaget #formkake #godt

5 hendelser på “Gluten- og laktosefri kake med bringebær”

    1. Ja kjøper det på Rema faktisk 🙂 Berit Nordstand eller noe sånt. Skal legge ut videoen i innlegget, der ser du bilde av smøret. Glemte bare å legge den ved. Men nå minnet du meg på det, så takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.