Havrekjeks fra fryseboksen, nystekt på 1-2-3

Enkle, og veldig gode.
Her lager du deigen og former den til en pølse som puttes i frysen.
Når du er fysen, eller det kommer uventet besøk.
Ja så skjærer du bare et par kjeks og steker. 15 minutter så har du nystekte kjeks.
Her har jeg laget med kokos og rosiner. Elsker den kombinasjonen.
Fyll gjerne med nøtter, mandler, sjokoladebiter eller det du liker best.


Havrekjeks fra fryseboksen

200 g smør
200 g brunt sukker
2 egg
200 g hvetemel
2 små ts bakepulver
1/2 ts salt
140 g havregryn

Rør sammen mykt smør og sukker.
Rør inn egg, og så de resterende ingredienser
Til slutt ører du inn ønsket smak:

50 g rosiner
50 g kokos
50 g sjokoladebiter
50 g nøtter

Velg en, eller kjør to på en gang som jeg gjorde.

Rør sammen og legg på bakepapir, rull til en pølse og pakk det inn i bakepapiret.
Etter et par timer kan du skjære tynne biter, 1/2-1 cm tykke biter.
Stek på 180* ca 12-15 minutter
Avkjøles minst 5 minutter på rist før de spises!

Oppbevares i boks.

Deigen kan oppbevares i fryseboksen minst 3 måneder.

#havregryn #kjeks #fryseboks #1-2-3 #enkle #sprø #gode #sjokolade #rosiner #bruntsukker #nøtter #kokos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.