Bilen nektet oss å kjøre på hytta!

God morgen.

Nå skal du få høre noe rart som skjedde meg i går.

Vi skulle på hytta en dagstur,
min mor, far og meg.

Bilen var klar, fylt opp med vann og frostveske,
siden bilen vår begynner å dra på årene,
og krever litt særbehandling. 
(Den har det med å drikke opp radiatorvannet,
jeg tror den har et drikke-problem, men det snakker vi ikke høyt om)

Det var imidlertid veldig kaldt i går,
eller, minus 3, som er VELDIG kaldt her i Bergen.

Så begge bakdørene var frosset fast. 

Min mor, som skulle sitte i baksetet,
ble til slutt nødt til å klatre inn over fremsetene og bak for å komme seg på plass.

Godt hun er noe lunde sprek,
for det er trangere enn man tror, og hun ble nesten sittende fast midt i der en stund.

Vi lesser i tre sekker med ved og dro avsted. 

Men vi var ikke mer enn kommet ut på motorveien før jeg kjente noe var galt.
Bilen ville ikke trekke skikkelig.
Jeg som alltid skryter av dens store motor til min far,
fikk ikke farten opp!

Det ble kø på motorveien, der vi kom kjørende i 60!

Ved første avkjørsel kjørte jeg ut!
Dette gikk jo ikke! 
Noe var riv ruskende galt!

Vi kjørte bort til min bror og han kom ned og prøvde bilen.
Og opplevde det samme.
Nå var det også begynt å lyse et ikon i dashbordet som skulle bety at noe var galt med det elektriske anlegget. 

Min bror fant ikke ut noen ting, 
vi sjekket olje og rele`ene.

Men å kjøre på hytten med en sånn bil kom i hvert fall ikke på tale.

Så vi returnerte og kjørte inn på Rema for å handle litt.

Vel, 
JEG måtte handle, for bakdørene satt fremdeles fast,
så min mor kom seg ikke ut!

Når jeg kjørte dem hjem kjentes bilen bedre ut,
og den dro godt opp bakken. Men det lyste fremdeles i ikonet.

Etter vedsekkene var tilbake i garasjen, min mor hadde vrengt seg ut fra baksetene frem over fremsetene, kaffe var drukket og romboller spist,
satt jeg meg i bilen for å kjøre hjem.

Og da var lyset forsvunnet.

Bilen var helt som vanlig, og ingen lys utenom det som alltid lyser,
lyste i dashbordet.

Det var rett og slett ikke meningen vi skulle dra på hytta i går.

Bilen stoppet oss.

Hvorfor vet jeg ikke, men den hadde nok sine grunner!

Hva tror du??

#overnaturlig?

8 hendelser på “Bilen nektet oss å kjøre på hytta!”

  1. Akkurat sånne ting tror jeg det er en mening med 🙂 Du vet at jeg ikke tror på særlig mye …men akkurat litt sånne skjebne-greier…jeg er sikker på at det var en mening i det der. Kanskje var det for kaldt på hytta, kanskje ville det blitt en påkjørsel eller ulykke om dere hadde dratt, som IKKE skulle skje.. Jeg er glad dere ble hjemme 🙂

    1. Ja sånn tenker jeg og. Vi snakket litt om å ta bilen til guttene, men så begynte jeg å tenke at nei! Det var ikke meningen vi skulle dra. Og da ble det sånn 🙂 Heldigvis 🙂

  2. Nemmen i alle dager.. Her har firehjulingen overtatt kommandoen skjønner jeg. Men så dumt da, dere som hadde så store forventninger om en dag på hytta,, Glemmer aldri min først bil,, ei boble. Vi bor jo sånn at det er bare en liten time over til Sverige. Men bobla hata svenskegrensa. Så snart vi hadde passert den så funka ikke startmotoren. Så hver gang måtte vi parkere sånn at det var lett å dytte ho i gang.. ehhh.. skrev jeg ho??,, altså det var ikke bevisst altså 😛

    1. Haha, boble med svenske-hat var spesielt 😀 HUN var ikke god nei, hehe. Ja, vi var jo så klar, men men, var vel en mening med det 🙂

  3. Vi kom oss heller ikke på hytta i helga. Jeg tok først en kjøretur for å se om veien inn der var brøyta etter siste snøfall, noe den ikke var. Deretter tok samboeren traktoren og skulle brøyte, men etter 100 m røyk kraftoverføringsakselen så da var det bare å returnere. Det var nok en mening med at ingen av oss kom oss på hytta. Maggoten ligger glad og fornøyd i kjøleskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.