Kylling i het harmoni. Med mangochutney og cashewnøtter.

En skikkelig god klubbrett dette.
Eller bare en koselig middag til familien.

Jeg var på klubb og fikk servert en ny kyllingrett.
Tok ikke mange dagene før vi prøvde en variant av den hjemme.

For den var skikkelig god.
Jeg brukte nok litt mer chili, og glemte rett og slett å ha i karri.
Så hvis du vil her, så tilsetter du 3 ts karri. Men den smaker veldig godt uten og.
Jeg har vært raus med mangochutneyen, jeg hadde nemlig hjemmelaget veldig god chutney!

Se oppskrift på skikkelig god mangochutney HER

Kylling i hot-harmoni.

3 dl kremfløte
1/2 kinesisk hvitløk
300 g mango chutney (eller et glass 200-300 g)
3 ss chilisaus, shirac hot (kan bli litt vel sterk, smak til)
3 ts karri

salt og pepper

Ca 800 g kyllingfilèt (ca 4-5 stk) salt og pepper

Chashew-nøtter, en håndfull, vanlige m/salt event uten om ønskelig.

Stek kyllingen i litt på sterk varme på begge sider.Bare brunes på hver side.
Salte og pepre. Legg i smurt ildfast form.
Pisk fløten til myk krem, ha i hvitløk som du river på garliccard/rivjern
Bland i mangochutney og chilisaus.
Bre over kyllingen og strø over nøtter .

Stek på 200* ca 30 minutter, litt mindre om filèt`ene er små.
La hvile 5-10 minutter og server med ris og en god salat. Gjerne Naan-brød og


#kylling #mat #oppskrift #middag #mangochutney #chili #kyllingfilèt #cashewnøtter #klubb #godt

Please follow and like us:

2 hendelser på “Kylling i het harmoni. Med mangochutney og cashewnøtter.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.