Myke naan brød stekt i stekepanne.

Jeg er blitt så glad i myke brød til middagen,
myke naanbrød som man kan dyppe, rive, eller bare spise ved siden av…

Brød som gjør middagen komplett!

Her en enkel versjon du steker i stekepanne.

Enkle naan-brød, stekt i stekepanne

1,5 dl vann, lunkent
2 store ss yoghurt naturell
2 ts tørrgjær
2 små ts sukker
1/2-1 ts salt
2 ss smeltet smør (+ litt til pensling)
ca 4 dl hvetemel

Ha vann og gjær i bollen og la stå noen minutter. (Har du dårlig tid så dropp dette)
Rør sammen alle ingrediensene, gjerne bare med en sleiv.
Dekk til og hev, 30-60 minutter.
Kjevle ut tynne leiver. Bruk litt mel her.
Jeg penslet med litt smeltet smør på siden som først havnet i stekepannen.
Stek på middels/halvsterk varme i tørr panne.
Noen minutter på hver side, til de tar litt farge.
Legg i et klede, gjerne litt fuktig, og dekk til så de holder seg myke.

4 store eller 6 små leiver.


Så godt….

#nan #naan #oppskrift #enkle #stekepanne #indisk #brød #myke

Please follow and like us:

2 hendelser på “Myke naan brød stekt i stekepanne.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.