God morgen.
Det var stor test her i Bakkely i går.
Vi hadde invitert testpanel til smaking av årets likør.
For altså,
nå har den stått så lenge til pynt og fristet,
nå var det på tide å smake!
Det var den med plommer, stjerneanis, kanelstand og rårørsukker jeg var mest spent på,
så da ble det den som røk til først.
Det duftet vidunderlig,
smaksprøver ble gjort klart.
Plommene smakte faktisk fortreffelig,
og med litt vaniljeis får vi verdens beste alko-dessert!
Men så var det årets likør!
Og de var klar i sin tale.
Dette var godt! Snop faktisk!
Jeg kan si meg enig, det var en utrolig god likør,
og en fantastisk god kombinasjon, om jeg skal si det selv, og det gjør jeg jo.
Oppskriften ligger HER
Har du plommer i hagen, er dette måten du skal bruke dem på!
Det var siste dag på jobb før påskeferie for meg i går.
Selvsagt stilte jeg i Høne-hatten min.
Og det var det mange pasienter som satt pris på.
Skal ikke så mye til for å få smil og glede tilbake.
Og når man har fantastiske kolleger med godt humør å jobbe sammen med,
så er ikke turnuslivet så aller verst likevel.
Nå er det påskeferie,
og i dag skal jeg dagstur på hytta.
Badetøyet er pakket, og jeg er….ehrm….jeg er kla…uff, nei altså…..det er kaldt ute!!!!
#turnuslivet #årestlikør
Så bra dagene på jobb har vært bra uansett og at likøren smakte bra 🙂 Jeg så filmen fra bading 😀 Herlig 😀
Hehe, ja det var en gøy opplevelse 🙂