Påskekjeks anno 2012
Disse kjeksene lages i en fei.
Og de smaker vidunderlig…..
Bare duften av de er himmelsk….
Og de er super å ha i krukken på kjøkkenet nå i påsken!
Påskekyllingen og jeg elsker disse kjeksene….
Og du må nesten være gal for ikke å prøve.
SÅ enkelt er det:)
Sjokoladekjeks med havregryn.
115 g smør (ekte smør)
1,9 dl brunt sukker. (eller 1 dl brunt og 0,9 dl hvitt)
1/2 ts vaniljesukker
1/2 egg (eller et lite egg)
2,5 dl havregryn
1/2 ts natron
1/4 ts salt
1,9 dl hvetemel
80 g kokesjokolade, mørk
Stekes på 175* i 9-11 minutter
Smøret må være mykt, rør det sammen med sukker.
Ha i egg og vaniljesukker, rør godt.
Ha så i havregryn, hvetemel og natron.
Deretter hakket sjokolade.
Sett barneskjestore klatter på bakepapir, trykk dem litt ned, og ha litt avstand mellom.
Stek på 175* i 9-11 minutter, avkjøl på rist!
Enkelt??
Ja!
Enkelt og knallgodt!!
Disse må du prøve,
sprø og god,
med en helt utenomjordisk duft,
og en vidunderlig smak…
#sjokoladekjeks #havregryn #sprø #oppskrift #påske #hjemmelaget #ostekakebunn