Nytt bloggdesign. Si hva du mener. Hjelp meg å velge.

God morgen.

Jeg har forandret bloggen,
prøvd et nytt tema.

Synes den forrige var litt for mørkt og dyster,
men nå lurer jeg på,
var dette bedre??

Likte du det forrige best??

Er det lett å finne frem her på bloggen?

Håper du vil gi meg et svar,
og så kommer jeg tilbake med litt mer spennende innlegg senere.

For det er tidlig enda,
på en søndag.

Vil du se hva jeg skal bake i dag,
kan du følge meg på Instagram : Min Matgale Verden.

På my-story er bakingen allerede i gang.

Du verden så deilig med en frihelg uten planer!

#bloggdesign

4 hendelser på “Nytt bloggdesign. Si hva du mener. Hjelp meg å velge.”

  1. Jeg synes designet virket lyst og lett og åpent ja 🙂 Mer i tråd med den lettlivede Kjersti <3 Nå er jeg jo ikke så fryktelig opptatt av design og headere og sånt, men ser jo litt forskjell 🙂 Vet ikke hva du tenker med headeren? Jeg tenker du kunne hatt en mer "gal" header, for å få fram den gale Kjersti 😀 Men du er nydelig på det bildet som du har der nå, så det funker som ei kule det også <3 God klem, kos dem med bakingen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.