Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sisteplass | MinMatgaleVerden

Sisteplass!

God morgen.

Ja, jeg tuller ikke.
Det ble desidert sisteplass.
Og jeg kjenner det svir litt å skrive det,
enda jeg trodde jeg var over det.

I går var jeg så høy på adrenalin,
og det kicket det gir å stå på en scene,
med et sånt fantastisk publikum som jubler,ler og er med på alt.

For det var et helt fantastisk show.

De gjør en utrolig god jobb,
alle de som er med og arrangerer Parodi Grand Prix.

Og det er fantastisk fine folk, som er med,
både foran og bak scenen.

Og Ruthemor Og Sissel fortjente absolutt å vinne

Godt show, god vokal, humor.
Og ikke minst, et publikum som ga alt!

Så skal jeg sutre over å ha kommet så jæ»#¤%¤# sist som det går an å komme??
(Neida, jeg fikk noen poeng, det sto ikke 0 poeng)

Eller skal jeg omfavne følelsen jeg hadde da jeg gikk av scenen,
i lykkerus over å ha underholdt et jublende publikum??

Skal jeg ikke omfavne følelsen av at jeg har gode venner som kommer og ser på?

Og en Gubbe som er strålende fornøyd
og skryter uhemmet av alt jeg gjør?

 

Joda, det suger balle å komme helt sist. (Beklager uttrykket Svigermor)

Men jeg hadde det jo så fantastisk gøy!!
Jeg boblet over av adrenalin når jeg gikk av scenen.
Og hadde igjen en av de beste kveldene i mitt liv!
Men så mange fantastisk fine mennesker

Som gjerne står og sammenligner bryst!

Nå skal jeg gå på fjellet med Bonnie «lufte hjernen»
Det ble en lang dag i går,
så enda så gøy den etterfesten var,
la jeg inn årene relativt tidlig.

Jeg er med på det meste, men helst før klokken 12.

Sist på listen, først på adrenalin.

#pgp2018

10 hendelser på “Sisteplass!”

  1. kjedelig å havne nederst,men det viktigste til slutt er att du liker det og har det gøy,i tillegg ser du att publikum koser seg også,så får du nok en bedre plasering en annen gang :=) nyt dagen

  2. Jeg er helt sikker på at dere gjorde et topp show, og som du sier det beste er kicket når man står der og jubelen etterpå. Noen må jo sist uansett, og tenk på alle som IKKE kom sist du!! Fordi de ikke fikk være med en gang!! Skulle gjerne vært der 🙂 Klemmer <3

  3. Det er jo nå man skal finne frem alle trøstens vakre formuleringer, og klage på lys og lyd og dommere og fanden og hans oldemor… Men… du kom først når du stod der klar, når du stod på scena, når du kjente det bruste gjennom hele deg, og når du kjente publikums energien strømme mot deg. Det kan ingen resultatliste ta fra deg 🙂 Og forresten, den skumleste plasseringa er på toppen, kor i farsken kan det gå derfra??

    1. Nei det er jo sant, jeg kan jo bare krype oppover jeg 🙂 Og jo, jeg var først akkurat der på scenen, det er helt sant! Må prøve å få fokus tilbake der 🙂 Takk for trøst, det hjelper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.