Lag ostekake i små porsjonsformer, eller lekre små glass,
og server dem som dessert.
Eller bare lag porsjonsostekaker og server dem til kaffen,
tja,
hvis du ikke bare har dem i kjøleskapet og spiser dem selv da.
Du trenger ikke ha stort besøk for å nyte en ostekake,
du kan lage dem som dessert…
Og ha på lur i kjøleskapet…
Kjeksene til ostekaken lager du enkelt selv,
Lag enkelt dine egne digestivekjeks
eller
Lag enkelt dine egne havrekjeks,
her med video av fremgangsmåten
Ostekake i porsjonsform. 6 porsjoner
130 g Digestivekjeks/Havrekjeks
60 g smør
Ostekrem
250 g philadelphiaost
1 dl creme fraiche
3 ss melis
frø fra 1/2 vaniljestang
1,5 dl fløte
Jordbærsaus
300 g jordbær
2 ss melis
en klype salt
Knus kjeksene og bland dem med smør.
(Smørmengden kan godt reduseres litt)
Sett kjølig.
Rør sammen kremost, creme fraiche, melis og vaniljestang.
Pisk kremfløten stiv og bland sammen.
Leg blandingen forsiktig på kjeksbunnen og sett kjølignoen timer.
Mos jordbær og melis, (og salt om ønskelig) til en frisk saus.
Ha på ved servering.
Utrolig godt!
Og så enkelt å lage…..
#ostekake #porsjon #porsjonskake #oppskrift #små