Gode, enkle nanbrød stekt i stekepanne.

Gode enkle nanbrød stekt i stekepanne

1,25 dl vann
1,5 ts sukker
1 ss olje
25 g gjær
175 g hvetemel
25 g sammalt hvete
1 liten ts salt
1/2 dl yoghurt naturell

Ha alt i bakebollen og la deigen bli knadd ca 7-10 minutter,
til den slipper bakebollen såvidt.
Ha litt mel på slikkepotten og samle deigen,
dekk og heve ca 45 minutter.

Del i 4 deler og kjevle ut til tynne leiver.
Sleng dem i litt over mellomvarm stekepanne,
stek på begge sider til brødene blir godt brunprikket.
Avkjøl i et klede oppåpå hverandre, så de holder seg myke.

Smaker best samme dag.

oppskrift inspirert fra www.etkjokken.com

 

2 hendelser på “Gode, enkle nanbrød stekt i stekepanne.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.