Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Mandag og livet suger. | MinMatgaleVerden

Mandag og livet suger!

God morgen.

Det er mandag,
jeg skal på jobb,
alle andre ligger og sover,
«alle» har fri,
og jeg kom føkkings SIST i Parodi Grand Prix.

Jepp, den svir fortsatt godt,
enda så mye «selvterapi» jeg prøver.

Jeg kjente det i går,
at jeg ikke var i «strålende humør».

Du vet når du ser på FB,
og blir irritert på alle «glossy» bilder og perfekt framstilte liv!

Når du blir forbanna og SUR på alle feriebilder du ser.

Ting som vanligvis er hyggelig og fremkaller et smil,
og «åja, de er DER de nå, åh, så deilig»

Blir et fnys og «piss meg i øret!»

Det gjør litt vondt, når noe du tror er bra,
blir stemplet som dårlig.

(Jada, jeg VET at det ikke behøver være dårlig og at noen MÅ komme sist,
la meg nå bare få det ut!)

Og i morgen har jeg meldt meg på Stand Up på Vaskeriet!

Jeg må jo være gal!

Jeg er overhode ikke morsom,
kan ikke synge,
og har ingenting på en scene å gjøre!

Jeg elsker scenen, scenen elsker ikke meg.

Et jæ»#¤%»#¤ ulykkelig kjærlighetsforhold er hva dette er!

Ja,
jeg VET at jeg sutrer, jeg VET at jeg skriver mye tull nå,
men av og til må det bare ut.

Og nå skal jeg gå, først på trening, og så på jobb.

Det kommer til å bli tøft,
5 dager fri fra jobb gjør jo hele kroppen slapp som en pudding.

#sutreinnlegg

 

2 hendelser på “Mandag og livet suger!”

  1. Få det ut!!! Deilig å bare få ut gørra innimellom! Det er liv å være sint og sur. Egentlig burde vi tillate oss selv det litt mer. Jeg kjenner at jeg har en ubrukt eller lite brukt side der, som også burde få lov å komme fram innimellom. Lei «snill-pike» -atferden innimellom. Men jeg jobber med okse -Frodith innimellom. Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.