Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 SK2018 er ut, Nå er det FUB208 | MinMatgaleVerden

SK2018 er ut. FUB2018 er det nye.

God morgen

Så er den her, den berømte siste dagen før ferie.

En siste dag på jobb, og en siste trening.

Nå tar jeg pause fra trening.

Og bare så du vet det.

SK2018 er ut.

Nå er det FUB2018 som gjelder!

Og jeg har jobbet hardt jeg,
for å FYLLE UT BIKINIEN.

(FUB)

Jeg har spist, drukket og virkelig kost meg frem mot bikinisesong.

Og siden jeg ser at bikini med høyt liv er på vei inn.
Er det jo om å gjøre å fylle ut litt der og, altså på magen.

Treningen jeg bedriver er rett og slett vedlikehold av kropp.

Jeg har ikke mål om annet enn å vedlikeholde det jeg har.

Det orker jeg nemlig ikke,
dessuten er jeg altfor glad i god mat og drikke,
til å kunne sette meg noe mål om å forandre kroppen min.
Jeg er fornøyd med den kroppen jeg har.

Litt vedlikehold og tur med Bonnie er mer enn nok.

Starten på ferien, beste tiden på året,
og det er akkurat her og nå!

Ja, du har rett, det skjer overhode ikke noe på den «video»
Jeg la bare på et filter,
og synes jeg ble så fin, selv uten sminke klar for sengen.
Men filteret ble altså en video,
hvor det ikke skjer en dritt!

Men altså, det var et fint bilde av meg da, selv om det ble med en svær pil over kjeften 😀

#feriemodus

4 hendelser på “SK2018 er ut. FUB2018 er det nye.”

  1. Nå var jeg endelig her inne hos deg igjen for ALVOR 🙂 Har fått med meg noe av innleggene, men ikke mye. Det ble aktivt på ferie, så har ikke sett stort på andres blogger. Bare LITT 🙂 Du jobber med innfyllingen eller utfyllingen ja 😀 Det MÅ man jo. Jeg har også jobbet hardt med det, enda jeg skal ikke gå i bikini en gang…He-he. Du gleder deg masse nå tenker jeg 🙂 Jeg er hjemme for noen dager, og så er det avgårde igjen…mot hemmelig sted 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.