Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Rips PannaCotta. Nydelig dessert | MinMatgaleVerden

Rips PannaCotta. Nydelig dessert

Etter at rips-isen er blitt favoritt i Bakkely,
måtte jeg teste ut litt mer…

Oppskrift på den nydelige Rips-is`en
For hva med rips-panna Cotta??

Og nei, ikke Panna Cotta med ripscoulis,
her er ripsen blitt selve pannaCottaen,
og det smakte himmelsk!!

Det var vi alle enige om her i Bakkely…
Akkurat passe syrlig så det kiler i munnviken,
samtidig så søt at du bare MÅ ha en skje til….

Denne desserten forsvant som dugg for solen….

Rips-Panna Cotta
.

4 dl kremfløte (1 dl kan byttes ut med lettmelk om ønskelig)
1/2 vaniljestang
3 dl rips
4 ss sukker
4 plater gelatin

  
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og legg den i en liten panne sammen med kremfløten.
Strø sukkeret over ripsen og mos bærene i stavmikser. Mine var litt frosne enda,.
  
Legg ripspurèen i kremfløten, og varm den forsiktig opp, den skal ikke koke.
Imens legger du gelatinplatene i kaldt vann.
  
Rør bærene sammen med fløten under oppvarmingen.
Når det er like før den koker heller du den i et dørslag/finmasket sil,
hjelp til med en skje så ikke frøene tetter silen helt.
  
Frøene ligger igjen, i denne lille silen måtte jeg ta flere omganger.
Mens røren fremdeles er skikkelig varm rører du i gelatinplatene.
Gelatinplatene som du har klemt vannet ut av!
  
Rør godt!! Og hell blandingen i porsjonsformer.
4 former passer denne oppskriften, eller kanskje fem litt mindre former.

Mmmmmmm, så enkelt og så godt!

Lar du deg friste??

#rips #pannacotta #dessert #ripsbær #bruke #oppskrift #hjemmelaget #bær #hagebær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.