Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Drikker hun ikke litt VEL mye??» | MinMatgaleVerden

«Drikker hun ikke litt VEL mye??»

Nå har det skjedd.

Det som jeg har ventet på.

Og som jeg visste kom til å skje.

Jeg fikk spørsmål her en dag,
fra en,
som skulle spørre fra en annen :

«Går det virkelig bra ??
Det ser ut som det blir litt VEL mye alkohol,
til og med midt i uken??
Er du helt sikker på at det går bra ??»

Denne har jeg ventet på.

For når du filmer boblevideo etter boblevideo,
og legger ut på nettet,
til og med «midt i uken»!!!

Så kommer reaksjonene.

«Drikker hun ikke litt VEL mye nå??
Hun der Kjersti??»

Nå er det ikke alle flasker som inneholder like mye alkohol.
Noen har sågar vært alkoholfrie!
For ikke snakke om at når jeg drikker så mye som JEG gjør,
så tåler jeg ganske mye alkohol før jeg blir beruset.

(Ja det var ironi)

Men altså,
ingen planer om å dra på «Rehab» foreløbig.

Og Rehab er jo bare en liten ferie,
hvis jeg skal tro mine venninner,
husmødrene i det store landet USA.

Jeg lever livet og nyter alkohol i tide og utide.

Husk på at vi bare er ung en gang 🙂

#alkohol

 

9 hendelser på “«Drikker hun ikke litt VEL mye??»”

  1. Kos deg du 🙂 Jeg VET du har kontroll <3 Håper du har mye koselige planer i helga 🙂 Jeg skal til søsters <3 Ligge over 🙂 OG en tur til mamsen 🙂 Klemmer <3

  2. Nemmen du verden 😀 Så koselig at folk bryr seg.. er jo et kjempekick å få sånne direkte tilbakemeldinger. De følger jo med for svarte 😀 Gudbedre,, jeg hadde tørsta ihjæl om jeg bare skulle ha drukket hver gang du vifta med bobleflaska 😀 Men nå kan jeg jo ha snubla i dørstokken på vei inn til bloggen din 😀 Lykke til 🙂

  3. Hehe…jeg må innrømme at jeg har beundret alle boblevideoene, både i helgedager og hverdager. Beundret i det at du føler deg så glad og fri at du kan kose deg med bobler, både alene og sammen med andre. Det er jo ikke noen bestemt regel som sier at man SKAL nyte bobler kun i helgen 🙂
    Og så er det jo sånn da, at det er bedre når folk er direkte og spør, istedet for at alt skal gå på ryktebørsen 🙂 Jeg snakker av erfaring 😉
    Kos deg masse med bobler og annet godt, og god helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.