Glutenfri småbrød stekt på stekepanne

Disse brødene lager du på 10 minutter.
Rør sammen en glatt røre, stek på stekepanne.
Boom! Ferdig!

De er myke og smaker veldig godt,
kan minne litt om polarbrød.

Her kan du tilsette brødkrydder etter ønske.
Anis, karve o.l.
Jeg tilsatte hel timian, og det smakte utrolig godt!
De kan brukes som naan-brød til indisk mat og,
da ville jeg tilsatt litt garam masala kanskje,
eller penslet dem med hvitløksmør

Oppskriften fant jeg hos Fredriks Fika.

Glutenfrie småbrød

100 g Tapioka starch/stivelse /Tapiokamel (se tips)
100 g maismel (se tips)
1/2 ts natron
1/2 ts salt
3 dl surmelk

Bland det tørre, rør inn surmelk til en glatt røre.

Stek på stekepanne, middel sterk varme.
Smør pannen med litt nøytral olje for hvert brød, men bruk ikke for mye.
Pass på at pannen er varm nok når du starter.

Legg på kjøkkenhåndkle på en rist og dekk med kjøkkenhåndkle så de holder seg myke.

Tips! Jeg kjøpte Tapioka og Maismel på asiatisk butikk. (9 kr og 15 kr)
Tapioka kan være vanskelig å få tak i på vanlig butikk.

De ser gjerne ut som søte små surmelkslapper,
men smaker mer som brød.
Veldig god smak!

I helgen har jeg tenkt og teste dem som små minipizza.
Da laget på laktosefri rømme. Oppdatering kommer.

#glutenfri #glutenfritt #glutenfrie #brød #småbrød #stekepannebrød #oppskrift #hjemmelaget

Please follow and like us:
error

2 hendelser på “Glutenfri småbrød stekt på stekepanne”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.