Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Permitterings-Bobler er vel lov? | MinMatgaleVerden

Permitterings-Bobler er vel lov?

I går drakk jeg permitteringsbobler.

Les: Jeg blir permittert fra jobben!

Ja?
Det må da være lov?
Og med en sånn vakker ettermiddag som vi hadde her i går,
kunne det ikke blitt bedre.

Videoen kan du se på min FB-side her:

Min Matgale Verden

Jeg satt og filosoferte over det å være permittert,
mens jeg nøt den vakre solnedgangen….og gråt litt…
Neida!
Jeg hørte podcast,
og vet du,
i Indonesia har de satt opp panteautomater på buss/bane/trikke-plass.
Sånn at man kan pante flasker,
og fylle pengene på busskortet!

Hvor genialt er ikke det?
Både for miljøet og samfunnet!
Alt jeg får med meg på Podcast!

Det var igjen en rar dag på jobb,
siste innspurt.
Men gode kolleger lager god stemning,
uansett situasjon.

Og jeg laget rullekaker til folket!

Arbeidsdagen ble avsluttet med en herlig treningsøkt på jobben.

Nå sitter jeg her,
og venter på svar fra NAV.

Jeg er permittert!

Men slapp av,
det blir ikke permitteringsbobler HVER dag!

Jeg må i hvert fall vente til utpå ettermiddagen.

 

Den første dagen i mitt nye liv!

Bring it!

10 hendelser på “Permitterings-Bobler er vel lov?”

 1. Ny dag- nye muligheter. Her er det onsdag blitt gitt… Og jeg skal fortsette med lage «falske pass» og «boardingkort» til gruppa som kommer på deltid til uka 😀 SÅ moro! Og i ettermiddag skal jeg drikke bobleløs kaffe på kafe. Koselig. Jeg har vasket håret og later som det snart er helg 😀 God klem til deg min venn, håper dagen bringer noen spennende jobb-nyheter 🙂

  1. Så gøy da, husker vi gjorde det i barnehagen og, dro på reise med falske pass og boaradingkort 🙂 Det er jo lille-lørdag, så snart helg 🙂 God onsdag til deg og 🙂 klemmer<3

 2. det med automater ute ved bussholdeplassen var genialt :=) og bobler første dag i permisjon må være innafor ,så håper jeg du får en fin fin dag ,for plutselig er du på jobb igjen

 3. Klart det er lov med bobler 🙂 Men kan jo hende NAV setter mårrakaffen i vranga om noen der ser den videoen 😀 Neida, bare erter litt. Jeg tror så absolutt du ikke blir så lenge i det systemet! Lykke til med og uten bobler 🙂 Blir spennende å følge med på ka som skjer. Men jeg må jo si at jeg knapt har hørt noe om den streiken… Prøvde å få rom på Sykehushotellet i Bodø her ifm turen sørover.. da fikk jeg beskjed at de var tatt ut i streik. Litt merkelig faktisk 🙂

  1. Haha, håper Nav gikk glipp av den boblevideoen 😀 Ja da ble du påvirket du og, for det er jo sykehotellene og rehabiliteringssenterne som er tatt ut.

 4. Så utrolig lurt med panteautomater på busstopp. Den ideen får du ta videre til noen som kan få det gjennomført!
  Permitteringsbobler må være lov – det er jo heldigvis ikke hver dag man blir permittert. Håper det blir en løsning for de sykepleierne snart sånn at du fort er tilbake på jobben 🙂

  1. Ja sant! Sånt burde vi hatt her og. Nei første gangen jeg blir permittert. Og når jeg først er så langt, kan de godt holde på litt til, så jeg kan nyte friheten litt 🙂

 5. Daisy og Dolores altså?. Håper ikke du får mange dager med mulighet for permitteringsbobler Kjersti?.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.