Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Julekjole, vinyl-skåler og bobler i skumring. | MinMatgaleVerden

Julekjole, vinyl-skåler og bobler i skumring.

Det har vært en fin helg.

Jeg har vært ute og drukket bobler i skogen,
helt alene i skumringen.

Og jeg glemte så klart å ta med lommelykt.
Ble vel så opphengt i at jeg hadde stearinlys med.

Men stearinlys fungerer jo ikke så bra nå man skal gå tilbake,
og skumringen er blitt til mørke natta.

Da er lommelykten på mobilen god å ha!

Det blir litt tidlig mørkt,
men nå er det ikke lenge til sola snur.

Jeg fikk luftet nissekjolen min i helgen.

Og vant så mye fint i pakkeleken.

Og så fikk jeg laget litt i helgen og,
til å gi bort i gave.

Har du lyst å lage gi-bort-skåler av gamle vinylplater?

Lag skåler av gamle vinylplater

På søndagen dro min mor og jeg på shopping,
mens min bror spiste julebrød og vafler hos min far.

Så nå kan jeg endelig si det.
Joda, jeg HAR begynt på julegavene!

Det blir en spennende mandag,
det er nemlig is i bakken,
så hvem vet om jeg kommer meg opp,
eller må gå til jobb…

Er du ferdig med julegavene?

8 hendelser på “Julekjole, vinyl-skåler og bobler i skumring.”

  1. god morgen.Så pen kjole du hadde og så godt som du kledde den :=)ja lommelykt må en ha om en går i skogen ,iallefall når en ikke kommer seg hjem innen mørket senker seg.
    Julegaver er jeg ferdige med ,det var i hus innen advent ,ja jeg har levert fra meg noen også :=)
    Da ønsker jeg deg lykke til i dag,håper det går greit og att du har gode pigger,jeg holder meg inne jeg :=)

    1. Takk 🙂 Synes den er koselig den kjolen. Heldig du som var så tidlig ferdig, eller, ikke heldig, flink er vel heller ordet 🙂 Måtte gå til jobb, altfor glatt ute.

  2. Jøss, det har vært en aktiv helg skjønner jeg 😀 Skjønner litt mer av den pakkeleken når du forklarte. Har jo sett den brukt under «firestjernersmiddag». 😀 Vinylplater er jo blitt veldig populære for samlere, men da tror jeg i en annen form 😀 Men du verden, kreativiteten lenge leve 🙂 Kjøp strøsand,, men jeg aner jo ikke hvor lang bakke du har der. Det er i alle fall kommet sånn lecagrus som strøsand. Og de sekkene veier jo ingenting mot de vanlige. Julegaver har vi minimalisert og ordner på en grei måte 😀

    1. Nå har jeg fortalt Gubben om den Lecagrusen, så det skal han kjøpe, når han bare kommer hjem fra nord 🙂 Ja vinylplater må bare brukes til skåler om platene er sånne som INGEN lenger vil høre på 🙂 Fant disse på loftet på ungdomshuset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.