Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Fotoutfordring – Vinter | MinMatgaleVerden

Fotoutfordring – Vinter

Ei litta fotoutfordring i januar er klart jeg blir med på.
Og Frodith har utfordret oss med tema – vinter.

Første bilde skal være vinterklær.

Og ja, dette ER vinterklær på Vestlandet dette!

Det holder nemlig med et sjal rundt halsen.

Og strømpebukse som dekker hullet i buksen.
Så ikke det som tyter ut der får frostskader.

De skoene er forresten det beste som har hendt meg.

Tenk at jeg holdt på å la være å kjøpe dem.
De var nemlig litt dyre.
Egentlig var de ikke dyre, for det er gode sko,
men jeg er nå født gniten jeg,
og vil ha alt til slikk og ingenting,
antagelig laget av små barnehender…

Det var i Praha, og vi skulle reise hjem.
Og mens de andre satt på hotellet og ventet på drosjen,
gikk jeg tilbake til butikken og kjøpte skoene.

Det er jeg glad for,
disse har jeg brukt mye!

Caps, leggvarmere (Som jeg insisterer på å få tilbake i motebilde) og fuskepelsen min.

Vestlandske Vinterklær!

Og sånn er det med den saken!
Som Kim Friele ville sagt.

Vil du se flere vinterklær, gå inn til Frodith

#utfordring

18 hendelser på “Fotoutfordring – Vinter”

  1. Det er omtrent sånn kledd her også. Men jeg begynte ikke på den oppgaven selv ?Tok vinterlandskap. Jeg går nå 9 året på rad i samme tynne jakka, fordi jeg ikke finner den jeg vil ha, og fordi da HOLDER det med den gamle tynne ?Ha en fin dag min venn ❤️

  2. Nåhh,, det var vinterklærne sine det… 😀 Jaja,, det går i bølger her også 😀 Men akkurat nå er han ganske grom i kastene 😀

    1. Ja jeg får rapport fra Gubben som er i Rørvik og holder på å blåse bort 🙂 Men dokker står han nu av, det gjør dokker nu alltid 🙂

  3. Hei på deg!
    Herlige vinterklær som passer for et grått snøfattig vestland i dag – men som passer også en vinterdag ellers også. Leggvarmere, fuskepels og varme sko er tingen!!!!

  4. Herlig tolkning av vinterklær og herlige bilder av deg. Jeg skal også være med på utfordringen, men har ikke kommet i gang enda. Ha en finfin dag! 🙂

  5. Flott løsning på utfordringen! Votter og lue er vel det som trengs her i tillegg, om man skal være ute hele tiden. Leggvarmere er gode å ha, spesielt for sånne som meg som hater strømpebukse. Foreløpig er det mildt, men det skal visst snart bli mye kaldere her (håper ikke det slår til…)

  6. Kult ! Og veldig fine bilder av deg… Her i Mjøndalen ER det inn med leggvarmere nå..ei sydame som begynte å lage og salget har «tatt helt av «…. Fredagsklem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.