Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Drept Kreativitet! Og ikke-vaske-tips fra damen på BikBok | MinMatgaleVerden

Drept Kreativitet! Og ikke-vaske-tips fra damen på BikBok

Den følelsen,
av å ha fri dagen derpå.
Den er god den.

Det har vært travle dager på jobb.
Gøye dager,
men jeg blir sliten,
og det går utover kreativiteten.

For med sykdom på jobb,
samt tilrettelegging, intoleranse og allergi-liste lang som et vondt år,
dreper kreativiteten og skaper kaos i hode mitt.

Og så ligger det og gnager,
alt det andre jeg ikke rakk å gjøre,
men som den «flinke piken» skulle ha gjort….

Vel, det var i går!
I dag har jeg fri.

Jeg skal til byen, og jeg skal pynte meg.
Møte min fine venninne Hoa, shoppe litt og spise lunsj.

Lunsj med ALLE allergener som finnes helst!

Kjenne kreativiteten blomstre,
lage noe av rabarbraen som jeg stjal,
bevare ramsløken som ligger i kjøleskapet.

Jeg skal lage mer av

Hjertelig rabarbra! 

For den må jeg ha når jeg skal ha min
Sprudlende oljekveld.
Og den VAR altså så god!

Da skal jeg lage drinker med oljer.
Og invitere venner på olje-drink&boble-kurs.

Den eventen skal jeg lage i dag.

I kveld skal jeg ha oljekurs.
Men foreløbig er der ingen påmeldte.
Hvis ikke du kommer da?

Tror rett og slett jeg lakker neglene jeg.
Bare for å feire friheten liksom.
Selv om jeg må fjerne lakken på lørdag.

Men det er jo leeeeenge til lørdag!

Når jeg kjøpte denne buksen,
fikk jeg tips fra en ung dame på BikBok.

For det første tvang hun på meg en bukse i str S,
enda jeg påsto jeg ville ha i L.
Men størrelse S satt altså perfekt!

Så sa hun at jeg ikke burde vaske buksen i tide og utide.

«Heng den heller ut og lufte den.
Du kan til og med putte den i fryseren
for å drepe bakterier.
Buksa har best å ikkje bli vaska så mykje.»

(Den unge damen i Oslo var fra Sunnmøre)
Ja! Tenkte jeg! SÅ bra!
Og miljøvennlig.

Vi behøver ikke vaske alle klær etter en gang bruk!
Det har jeg jo alltid praktisert.
Men så bra at unge mennesker også tenker, og anbefaler dette!

Jeg har inntrykk av at alt skal være så sterilt og vasket nå.

Hva gjør du?

10 hendelser på “Drept Kreativitet! Og ikke-vaske-tips fra damen på BikBok”

 1. Vaker jeansen når eg trenger det,men er ikkje så ofte. Det viktige er at de med stretch blir ødelagte av å vasks for mye og tørketrommel.
  Mine jeans varer i årevis og beholder fasonger. Har bukser som er 8 10 år og har perfekt passform. Mine heter Not Your Daughters Jeans og de passer for oss som trenger litt hold på stumpen og magen 🙂
  Har andre og, fra Cubus med høyt liv fra Cubus er gode og,men er litt forskjell på kvaliteten på buksene.
  S fra BokBok gjør at blodtilførselen stopper hos meg HAHAHAHAH og blir helt nummen i bena så eg orker ikkje- men husker de hadde magiske bukser før om eg elsket 🙂
  Du var da veldig fin i denne , glad du er fornøyd 🙂

 2. ja med alergener må en tenke seg om når en lager og serverer mat :=) jeg vasker ofte topper,for det kan det lett bli litt lukt om en svetter,men bukser,nei dei bruker eg uken gjennom,vasker ikke den så ofte nei :=)

 3. Sånne tips kan vi like 🙂 Føler oss litt bedre da 😀 Her er fryseren klar for et lass med bukser 😀 eller snora ute … 🙂 Fine bukser, gøy når man finner sånne man liker godt 🙂

 4. Hanne Beate

  Bukser vasker jeg når de har fått flekker/ikke er rene, så ei bukse kan jeg bruke ei hel uke. T-skjorter og topper legger jeg til vask litt oftere. Fin bukse, – jeg kommer ikke inn i S, hehe. Sliter litt med å finne bukser som ikke er for trange i beina.

 5. Flott bukse på sprudlende deg 🙂 Jeg vasker bukser sjeldnere enn topper men de holder bare en dag (eller bare frokosten) før de får flekker. På jobben altså. Kan du skjønne hvorfor toåringer alltid må ta på deg når de spiser med fingrene fulle av kaviar, prim eller leverpostei? I helgene får jeg sitte helt i fred og toppene er like rene etter frokost som de var før… 🙂 Vi vasker nok alt for mye. Men det er ofte lettere å bare slenge klærne i vaskemaskinen og dermed letter å legge helt rene klær tilbake i skapet 🙂

  1. Ja det blir ofte til at man rasker alt med og vasker det. Haha, husker det så godt. Krise når makrell i tomat kom på bordet 😀 Da var det best å passe seg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.