Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Forskjellen mellom Gubber og Kjerringer. | MinMatgaleVerden

Forskjellen mellom Gubber og Kjerringer.

Gud skapte mannen,
og så skapte han kvinnen.

Og du verden så forskjellige vi er!

I dag, på vei hjem fra Charlottenberg Shoppingsenter.
Gubben:

«Åh! NÅ var det nok shopping! «

Dette var dag to av shopping i Charlottenberg.
3-4 timer i går,
2-3 timer i dag. Inkludert lunsj.

Gubben:

«Men jeg synes jeg har vært flink da!!
Som har holdt ut så lenge!»

Han nevner IKKE at det var JEG som ventet på han på Systembolaget,
når han forsvant inn i den vidunderlige verden av ti-tusen ølsorter!

Jeg:

«Tja, jeg har vel vært flink jeg og da,
som ikke trengte gå i flere butikker!»

 

«Hæ?»

Gubben ser uforstående på meg.

«Har DU vært flink??»

Jeg:

«Ja?
Jeg kunne gjerne gått i flere timer til jeg,
har ikke jeg vært flink da?»

Det blir helt stille fra sjåføren,
vi kjører tilbake til Kongsvinger.

Det er tydelig at han overhode ikke er enig i mitt resonnement.

Inne i Kongsvinger ser vi skilt mot festningen.
Jeg har snakket om festningen, og Kvinnemuseet,
om at jeg hadde lyst og gå der og se.

Vi kjører helt opp til festningen.
Så langt det er lov å kjøre,
Gubben snur og jeg tenker vi skal kjøre og  parkere på parkeringsplassen.

Men nei. Gubben kjører forbi.

Jeg:

«Men, skal vi ikke parkere?
Vil du ikke se på Festningen? «

Gubben:

«Joda, jeg har sett festningen nå!
Der er det Kvinnemuseet du snakket om,
skal du inn der?»

Jeg:

«Ja, men vil du det da?»

Gubben:

«Jeg?
Nei JEG skal ikke på noe Kvinnemuseum!»

Vi kjører tilbake til Hotellet.

Jeg vedder på at Gubben er mektig fornøyd.
I hans hode har han kjørt meg både til Festningen og Kvinnemuseet.
I tillegg til to dager med shopping!

Mens jeg i mitt hode er litt småsur,
«han kunne no for pokker ha parkert og spandert 20 minutter på festningen!»

Gubber og Kjerringer er veldig forskjellig.

Det må man bare erkjenne og godta.

Gubben ble på hotellrommet og hvilte.
Kjerringen gikk ut og shoppet seg glad.

Nå skal vi ut på like vilkår,
vi skal spise og drikke, og det elsker vi heldigvis begge to!

Både Gubben og Kjerringen.

(Bilde fra i dag tidlig, før vi kjørte til Charlottenberg)

11 hendelser på “Forskjellen mellom Gubber og Kjerringer.”

  1. Hahaha ja er det ikke rart det der 😀 Englebassen og jeg pleier å dra på shopping uten menn for det er bare stress da. Kos dere med ferie og god mat <3 Godklæmme 🙂

  2. Ja, det er ikke noe poeng å gå sammen med menn på shopping 😀 Jeg blir bare stresset av det. Får ikke konsentrert meg overhode… Godt du fikk shoppet deg litt glad igjen etterpå 😀 Og festningen: JO -han kunne spandert 20 minutter der, gått litt rundt. Så klart!! Men han synes nok han har vært der 😉 Akkurat når det gjelder festninger og SÅNN historie, er nok Hr Frodith vel så interessert hos oss 😀 Gleder meg til vi sees i morgen 🙂 Klemmer <3

  3. Hehe..ja sånt er vel typisk 😂 Er ikke så flink til å knø meg inn og lese blogger enda (etter laaangt fravær) men måtte inn å titte her, da jeg har vært på Kongsvinger festning i dag – og ble tipsa av en annen blogger om at du også hadde vært der.. Men jeg var der en liten halvtime etter deg, ser jeg 😉

    1. Nei var du! Så gøy! Ja det var ganske kort det oppholdet mitt der da, så spør som du hadde sett meg om vi var der samtidig uansett 😀 😀

  4. Nå var jeg i tvil om jeg skulle klikke meg inn i innlegget ditt når jeg så tittelen. Var jævla usikker på om jeg måtte «velge parti». Men det slipper jeg heldigvis. Madammen hater shopping, så det er vel jeg som er den tålmodige og backer opp når hun glimter til å skal innom butikker. 🙂 Ikke for å skryte altså,, men sånn er det bare 🙂

    1. Stilig! Gøy med forhold som er litt «opp-ned» Vi har det sånn i syden, Gubben vil ligge og sole seg, jeg hater det og går tur 🙂

  5. Kjenner meg godt igjen der ja, hehe! Gubben handler på Biltema, Jula osv. og er målbevisst på hva han skal ha. Jeg liker klesbutikker og kan gått gå og kikke i timesvis. 😀 Moro å komme til Charlottenberg da! Evigheter siden jeg var i Sverige, så kunne gjerne tatt meg en tur igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.