Lammeskank!

Tilfeldighetenes spill.
Sist torsdag da jeg hadde mitt første matkurs,
hadde jeg glemt en ingrediens,
og måtte løpe på butikken som ligger like ved lokalet jeg holder matkursene i.
Jeg kunne så klart ikke la være å kikke opp i «billig-disken»
og kom ut igjen med ingrediensen + Lammeskanker, kyllingfilèt og grapefruktjus til halv pris.

Dagen etter var jeg på fredagsvin hos min mor og nevnte skanken.

«Åh, det var akkurat oppskrifter på det i siste hjemmet! Bare riv ut og ta med deg!»

Sa min mor. Og jeg så gjorde.
Søndag langstekte jeg skankene, akkurat som det sto i oppskriften fra hjemmet.
Og endte opp med en søndagsmiddag vi ikke har smakt maken til.
For jeg har aldri spist lammeskanker, tror jeg…
Noe så godt!

Snitt fenikkel i tynne skiver og drypp over olje, sitron, salt og pepper.

Ganske mye med 2 fenikkel.
Jeg laget bare en liten bit, for som jeg ante, det var bare jeg som endte opp med å spise den salaten.
Alle smakte, men det ble litt for spesielt for den maskuline delen av familien.

Jeg serverte også brokkoli til, massert brokkoli i aioli med syltet rødløk og rosiner.

Og nybakte kebablefser.

 

Please follow and like us:
error

4 hendelser på “Lammeskank!”

  1. Lammeskank er kjempegodt og det så lekkert ut på bildet ditt 🙂 Mannen her hadde nok også vært skeptisk til det «spesielle»..jeg syns det er spennende med litt uvante smaker.. 🙂 Gøy at du har matkurs da….du lager jo så mye som ser godt ut.. Ønsker deg ei fin ny uke <3

  2. Ha-ha, jeg ler av deg, «shopper» overalt. Ja…men det var jo så billig! 😀 Synes jeg hører deg. Så veeeldig godt ut da 🙂 Tror ikke jeg har smakt heller 🙂 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.