Kremet pastasalat

Nydelig salat med gode smaker fra sennep, rømme og aioli!

Her kan du selvsagt bruke majones istedenfor aioli.
Tilsett gjerne litt mer hvitløk for enda mer smak da.
Har du syltet rødløk igjen kan denne brukes som tilbehør til middag eller salat.

Bruk grønnsaker du har i kjøleskapet.

Kremet pastasalat.

300 g pasta, valgfri type
4-5 slicer sprøstekt bacon
Skinke, en pk smårettskinke/1/2 pakke bogskinke

Kok pasta etter anvisning på pakke, med salt i vannet.
Stek bacon.
Skjær event skinken i biter.

Syltet rødløk

1 rødløk
2 dl vann
1 dl sukker
1/2 dl eddik

Skjær løken i tynne skiver.
Kok opp vannet, rør ut sukker og eddik i vannet.
Hell alt over løken og la stå mens du lager resten av salaten.

Dressing

1-2 dl aioli
1 dl lettrømme/creme fraiche
3 ss dijonsennep
1/2 kinesiske hvitløk, revet (eller 1 fedd)
1 ts honning
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss sitronsaft
En halv potte persille, hakket.

Bland alt sammen, smak til med salt/pepper/honning/sitron.

Salat

1 boks mais
1 spiss paprika
1 pakke sukkererter
1/2 agurk
Litt isbergsalat

Skjær i biter. Blad alt sammen.
Strø bacon og syltet rødløk på toppen.
Server, gjerne med litt godt brød til.

Please follow and like us:

1 hendelser på “Kremet pastasalat”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.