Lykkelige Oslo.

Jeg ligger i skrivende stund på Hotell i Oslo, i 10 etasje,
i sengen, og spiser kantene av en skolebolle.

Ja, bare kantene,
for denne bollen bakte jeg på tirsdag,
heldigvis bakte jeg den tangzhong,
så den var faktisk ENDA myk og god.
Men vaniljekremen går i bosset.

Man har jo ikke samme mulighet til frokost i «dizzi-tider»
(Gammel Dizzie-Tunes referanse
som er umulig å unngå etter podcast med radioresepsjonen)
Altså, man får jo ikke gå på frokostbuffet,
så da favoritthotellet mitt var fullt, bestilte jeg likegodt et uten frokost.
Man kan kjøpe alt mulig i resepsjonen,
men altså, jeg ligger i sengen, 10 etasjer fra resepsjonen,
og det LÅ en deilig bolle her….ah, den som hadde hatt kaffe.

Du bør teste å bake tangzhong om du ikke har gjort det allerede
Boller og skolebrød – Tangzhong – oppskrift

Jeg tok toget over i går,
det gikk forbausende fort og var faktisk koselig.
Nå VET man jo at man har to seter for seg selv,
og med to typer lesestoff, podcast og litt forefallende lefse-kurs-arbeid,
var jeg plutselig i Oslo.
For ikke å glemme maten….
Grovt polarbrød med ost og skinke
Oppskrift på grove polarbrød! SÅ gode!!
En potetlompe med krydder, smurt med kremost og skinke.
(Krydderlomper er het nytt, fant dem på Rema, veldig gode)
En stor boks salat.
Massert brokkoli, fetaost og soltørkede tomater i bunnen.
Noen tiloversblivne stekte potetbåter.
Og salat på toppen.
Tips! For at salaten ikke skal bli «soggy» legger jeg den på toppen
og blander den i de vinaigrette-marierte grønnsakene på bunnene først når jeg spiser.
En boks med oppskåret frukt.
Noen energikuler med bokhvete.
Og altså, en diger skolebolle som jeg ikke klarte spise før i dag.

Masse mat og godt lesestoff gjør togturen til en lek.

Det ble en opptur å komme til Oslo.
Fant de nydeligste glass på Fretex Grüenerløkka.
Og med min nydelige venninne satt vi på gresset i parken,
med bobler i glasset, boblende av glede over å være sammen igjen.

Stemningen i parken var så god.
Glade mennesker, sol, sommer….

Jeg ble bedt på middag av Frodith,
hun tok meg med «hjem»,
eller til Memphis,
der eieren kjenner henne så godt
at hun alltid får litt godmodig «kjeft» fordi hun ikke klarer å spise opp.

Pizzaen var bare så god!!
Og vi satt ute i en blomstrende bakhage og spiste.
Jeg var stappmett da jeg gikk hjem til hotellet.
Heldigvis hadde jeg 10 etasjers trapper å forsere,
og det gjorde godt på ei stinn kropp!

Når man spiser en diger pizza til middag, og skolebolle til frokost,
BØR man ta trappene opp!

Da er jeg på vei ut, for en ny dag i Oslo.
BTW,
man skal ikke kimse av Lindås Senter heller,
kanskje når det kommer til shopping,
men jeg møtte faktisk en annen blogg-venn der i forrige uke.
Lillasjel var på de trakter,
og vi hadde et koselig møte på den ene kafèen som finnes på Lindås Senter.

BTW 2.
I dag er Bonnie 10 år!
Jeg har lovet å kjøpe noe fint til henne i Oslo.
Og det skal jeg ut og gjøre nå!

Please follow and like us:

9 hendelser på “Lykkelige Oslo.”

  1. VI hadde en skikkelig nydelig dag i går 🙂 Koste meg veldig <3 Gleder meg til i dag også, har mye jeg skal shoppe, og så blir det spennende med planene våre etterpå 🙂 Klem <3

  2. En fantastisk flott reportasje 😀 Med servering til og med 😀 Lykke til i dag i Oslobyen. Jeg er sikker på at den blir minst like sprudlende som i går 😀

  3. Det er så kos å se dere sammen, – må være utrolig koselig å treffes igjen! Neste gang jeg skal til Oslo frister det med pizza der dere var, for den så virkelig god ut! Gratulerer så mye med 10-årsdagen til Bonnie! 😀 Kos deg i Oslo! 🙂

  4. du må hilse frodith og kose dokke masse,en stor pizza hver er mye mat enig der,da gjør det seg med trapper,kipt å ikke få frokost bufe da ,det viste jeg ikke

    1. Ja trapper trengtes etter den pizzaen 😀 😀 Det er vel frokost på hotell, men ikke sånn at man får forsyne seg selv mer. Og det er jo kosen med buffet liksom 🙂 Takk , vi har virkelig kost oss <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.