Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet astra ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 630 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 638 Bountysnitter. | MinMatgaleVerden
bountysnitter

Bountysnitter.

Lyst på smaken av Bounty i en fei?
Da må du prøve disse.
Ikke for den kremaktige følelsen,
men for den seige kokossmaken kombinert med lys sjokolade.

Du verden! Så godt!

Disse snittene kommer til å ta knekken på meg,
for de er så enkle å lage,
det går så fort,
og så smaker de så godt.
Den der seige gode følelsen altså….

Oppskriften kommer fra
www.mykitchenstories.se

Bountysnitter

125 g smør
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 ss lys sirup
2 dl hvetemel
2 dl kokos
1 ts bakepulver
en klype salt

Glasur:
75 g melkesjokolade/lys kokesjokolade
Litt kokos til å strø på toppen.

Rør sammen mykt/smeltet smør med sukker og sirup.
Ha så i resten av ingrediensene og rør alt sammen til en tykk deig.

Del deigen i to og form til to lengder/pølser på bakepapir.
Stek på 175* i ca 15 minutter til de er litt brune ytterst i kantene.
(De flyter litt utover)

Avkjøl litt på platen først og så på rist.
Kan gjerne avkjøle helt i kjøleskap.

Smelt sjokolade i biter i vannbad.
(I en skål over  kokende vann, ikke la skålen berøre vannflaten)

Smør utover kakene og dekorer med kokos.

Oppbevares i lufttett boks,
eller i folie i kjøleskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.