Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Havrekjeks med brunet soyasmør. | MinMatgaleVerden

Havrekjeks med brunet soyasmør.

Smaksrike og gode.

Liten oppskrift til en bakeplate med kjeks.

 

Havrekjeks med brunet soyasmør.

0,75 dl havregryn, lettkokte
0,75 dl sammalt hvete fin
1 dl hvetemel
0,4 dl sukker
1/2 ts kardemomme
En klype salt
1 ts bakepulver
0,5 dl melk
1 ss mørk sirup (el honning)
50 g smør
1/2 ss soyasaus
2 ss rosiner

Smelt smøret og ror helt til det blir lysebrunt og dufter karamell. Ta av platen og rør i soyasaus. Hell over i bakebolle og avkjøl litt. Rør i sukker og så alt det tørre. Til slutt melk og til sist rosinene.
Sett i kjøleskap ca 15-20 minutter til du kan trille kuler av deigen.
Gjør klart et stekebrett med bakepapir. Trill kuler av deigen ved hjelp av en barneskje, legg den på bakeplate og klem litt flate.
Stek på 170 grader i ca 12-15 minutter
Her må du følge med litt selv, jeg liker mine kjeks godt stekt, og stekte dem enda litt mer. Avkjøl på rist. Oppbevar i kakeboks.

havrekjeks #kjeks #oppskrift #bake #bakeglede #kakeoppskrift #kakeoppskrifter #kiksopskrift #kageopskrifter #kexrecept #bageglæde #matoppskrifter #madopskrifter #matrecept #havregryn #havre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.