Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Ulvetimen! Timene da små tanker blir til MONSTER! | MinMatgaleVerden

Ulvetimen! Timene da små tanker blir til MONSTER!

God morgen.

Ulvetimen.

Timene da natt møter dag,
i tidsrommet 03,00-05,00

Og så kan man jo spørre seg hvorfor i himmelens navn jeg legger meg så tidlig at jeg våkner opp i denne ulvetimen!

Klokken min står på litt over 5,
jeg elsker morgenstunden, det er da jeg skriver best.

Men når jeg våkner litt før 5,
fordi jeg legger meg så himla tidlig,
livredd for ikke å få nok søvn,
livredd for ikke å rekke skjønnhetssøvnen min!

Ja da våkner jeg i ulvetimen.

Og har du ting du går og tenker litt på,
kanskje gruer litt til,
så blir disse tingene til MONSTER-SVÆRE ting i ulvetimen!

Så snart man er oppstått,
så snart man sitter der og koser seg med kaffekoppen,
eller står utenfor med en tissetrengt hund,
og hører på fuglene som er helt crazy-glade nå på våren,
ja se da forsvinner angsten og de monster-svære problemene.

Plutselig er det ikke så skummelt.
Det kjennes bare spennende og greit.
Ikke noe problem, det kommer til å gå bra!

I dag er det fredag,
i dag skal jeg være lengre våken,
og i morgen  kan ulvene ule så mye de vil i ulvetimen.

Jeg sover!

Ha en ulende fredag!

2 hendelser på “Ulvetimen! Timene da små tanker blir til MONSTER!”

  1. Jeg våkner også mye i ulvetimene… Og det er ikke så gøy akkurat. Vi driver visst voldsomt med dette skjønnhetssøvn-greiene vi to . Vel, når jeg kommer meg opp av dyna, er det null og niks ulver å se faktisk 😀 De jages så fort jeg sitter der med kaffekoppen og lap-topen. Rart, så SÅ mye bekymringer har jeg nok ikke når alt kommer til alt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.